Δευτέρα, Μαΐου 29, 2006

Το τελος

Οχι πουλακια μου δεν γλυτωσατε απο μενα , οχι δεν με ριξαν σε κανενα μπουντρουμι

Απλα ηταν μια πολυ δυσκολη βδομαδα , δουλεια , πανικος , τρεξιμο , αν ημουν στο στρατο θα ελεγα οτι αυτη η βδομαδα με πηγε blowjob-ass (πιπα-κωλο στα ελληνικα) αλλα τωρα περασε , ειμαστε ακομα ζωντανοι στη σκηνη .....

Ειχαμε μεινει στην επιθεση φιλιας της λατρεμενης πεθερας , προς την καλοκαρδη και απονηρευτη νεονυμφη .

Τωρα κανεις δεν μπορει να πει οτι μια μανα οταν ενδιαφερεται για το παιδι της ειναι κακια , οχι ειναι απλα μανα και οταν θελει να μαθαινει και να καθοδηγει με το στανιο , ε τοτε ειναι ελληνιδα μανα .

Ελα ομως που το ζευγαρακι ειχε κανει μια συμφωνια , απο την στιγμη που ειχαν ανοιξει το σπιτικο τους , ολοι "θα μεναν εξω απο την πορτα" , κανεις δεν θα εμπλεκε στα προσωπικα τους , καλες οι μαναδες και οι πατεραδες και οι ασχετοι καλοθελητες αλλα εξω απο το σπιτι , δεν θα εμπαινε κανεις αναμεσα στο ζευγαρι , οποιο και να ηταν το προβλημα , οτι και να τους απασχολουσε .

Αυτο φυσικα ηταν μαχαιρια στην καρδια της ελληνιδας μανας-πεθερας και ετσι σκοπος της επιθεσης φιλιας ηταν να πεισει το αθωο πλασμα και προσφατα νυφη , οτι καλα κανει και δεν αφηνει κανεναν να μπλεξει με τα προσωπικα της , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ , ειδικα οταν προκειται για ενα τοσο σημαντικο θεμα οπως ειναι το εγγονι .

Για να μην λεμε τα ιδια παλι , η αθωα παιδουλα πιστεψε οτι μπορει να αντεξει στην επιθεση αυτη και να τους εχει ολους ικανοποιημενους , ελα ομως που ειναι ανθρωπος και οταν μιλας με τις ωρες θα σου ξεφυγουν και καποια πραγματα , στο κατω κατω αγανακτεις κιολας , οταν σε ρωτανε το ιδιο πραγμα συνεχεια , λες δεν γαμιεται ας το πω μπας και μ αφησουν ησυχο , ετσι εκανε και το αγγελουδι της ιστοριας μας , καποια μερα και αφου ειχε ακουσει για πολλοστη φορα για μωρα , εγγονια και ποτε θα την κανει γιαγια κτλ κτλ κτλ

Δεν αντεξε το ειπε , προσπαθουμε και θα δουμε τι θα γινει , παραταμε ησυχη

Εδω ηταν το μεγαλο λαθος , ειχε ανοιξει τον ασκο του αιολου , απο ποτε προσπαθειτε ? και γιατι δεν το λες και σιγα το μυστικο και νομιζαμε οτι δεν θελατε παιδια και και και

Αν ομως την ικανοποιουσαν οι απαντησεις της κορης της , ο κοσμος θα ηταν ενα καλυτερο μερος , αρκετοι θα ηταν ευτυχισμενοι και πολυ πιο ηρεμοι .

Η κορη μην θελοντας να δωσει συνεχεια απλα ειπε , προσπαθουμε , θελουμε μεχρι εκει , φτανει δεν θα σε βαλουμε και στο κρεββατι μας , ειχε ενα δικιο , ομως δεν ειχε αντεξει την πιεση , ειχε λυγισει και ειχε δωσει κρισιμες πληροφοριες .

Η πληγωμνεη μανα εκανε το αυτονοητο , οτι θα εκανε καθε μανα στη θεση της που ενδιαφερεται για το βλασταρι της και σεβεται τον εαυτο της , πηρε τηλεφωνο και εκλεισε ραντεβου με τον

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ .

επρεπε να μαθει , αν γινοταν και ολες τις λεπτομερειες

Ο γιατρος γνωριζοντας την υστερικη μανα , της μιλησε ( απο οτι μαθευτηκε αργοτερα ) της εξηγησε καποια πραγματα και της τονισε οτι το χειροτερο που μπορει να κανει στο νιοπαντρο ζευγαρι , ειναι να το φορτωσει αγχος .

Τι ηταν να τα πει αυτα , σαν να ειπε , πηγαινε και πιεσε τους , δεν πηδιουνται αρκετα κανε κατι , ετσι στο επομενο οικογενειακο τραπεζι εγινε το σωσε

Ηταν Κυριακη , η ανοιξη εμπαινε , ωραιος καιρος , η οικογενεια ( μαζι και ο αμοιρος γαμπρος ) τρωγανε και συζηταγαν αμεριμνοι ωσπου η κουβεντα εντεχνα πηγε στο φλεγον θεμα με οχι και τοσο κοσμιο τροπο

Ξερετε τι διαβασα ? ( ναι σιγα μην βαλεις γυαλια απο την αναγνωση σκεφτηκε ο γαμπρος και ετοιμαστηκε για πολεμο ) Τα περισσοτερα ζευγαρια στην ηλικια των 30 ( για ποιον χτυπα η καμπανα ? ) εχουν προβλημα στη συλληψη ( που μου θες και επιστημονικους ορους , σκεφτηκε ο καχυποπτος συζυγος ) δεν ειναι οπως τον παλιο καιρο .

Εκει εκανε το μεγαλο λαθος , δεν αντεξε και απαντησε ο φουκαρας
Δεν ξερω για τους αλλους , αλλα εμεις ουτε προβληματα υγειας εχουμε , ουτε καποιο προβλημα , μην ανησυχεις .

Η απαντηση της μεγαιρας αποστομωτικη :
Για την κορη μου ξερω οτι ειναι υγειεστατη , μου το πε και ο γιατρος της ( κεραμιδα νο1) για σενα δεν ξερω μιας και προσπαθειτε χωρις αποτελεσμα (!!!!!) , μηπως θα πρεπε να πας και συ απο το γιατρο μια βολτα να συζητησετε , δεν ειναι κακο , μια χαρα θα σε βρει , αλλα ποτε δεν ξερεις ( οχι απλα κεραμιδα , ολη η στεγη ηρθε στο κεφαλι του αποσβολωμενου νεου )

Το αιμα αρχισε να ανεβαινει στο κεφαλι του υπομονετικου (δες Ιωβ) ανδρα , ειπαμε σεβασμος μανα ειναι και αυτη αλλα δεν αντεξε ο φουκαρας , μεγαλωμενος σε περιβαλλον οπου ο ανδρισμος θεωρειται υπερτατο αγαθο ξεσπασε , ουτε λιγο ουτε πολυ ειχε αφησει να εννοηθει η Ματζικα ντε Σπελ ( απο τα καρτουν αν θυμαστε ) οτι ο αντρας που πηρε η κορη της ηταν "ασφαιρος" , "ανεπαρκης" και αυτη ειχε δικιο που τρωγωταν τοσο καιρο , αλλα δεν πειραζει υπαρχει και ο γιατρος .

Η εκφραση εγινε της πουτανας , ειναι λιγη , κουβεντες εκατερωθεν , συρραξη , η οποια τελειωσε με τον νεαρο να βρονταει την πορτα πισω και να λεει κατι κουβεντες του τυπου ,
μην σε ξαναδω να περνας απο το σπιτι γιατι δεν τη γλυτωνεις ( προς την αγαπημενη πεθερουλα αυτο ) , η κορη να κλαιει και να τα χει χαμενα , ο αμοιρος , ηρωας πεθερος να ψαχνει τα ηρεμηστικα και η πολυαγαπημενη Μαγισα να τσιριζει δεν σου φταιει κανενας , εσυ εχεις το προβλημα .

Η επομενες μερες ηταν ψυχροπολεμικες , ουτε τηλεφωνο , ουτε φωνη , ουτε ακροαση , ο ηρεμος κατα τ αλλα συζυγος το ειχε ξεκαθαρισει , εκει δεν ξαναπαταγε , ουτε να τους δει οχι να τους ακουσει , η μικρη νιοπαντρη γυναικα να πεσει να πεθανει και να κατηγορει τον εαυτο της για το ολο μπαχαλο και να τα χει βαψει μαυρα , γνωριζοντας οτι ο αντρας της ειναι αγυριστο κεφαλι ειδικα οταν εχει δικιο .

Ελα ομως που ειναι και τυχερη η φαρμακογλωσσα , δεν ειχε περασει μια βδομαδα και η πρωινες ναυτιες , η καθυστερηση , και γενικα ολα τα συμπτωματα οδηγησαν το ζευγαρακι ενα πρωι στο μικροβιολογικο εργαστηρι , εκει μαθαν για πρωτη φορα οτι υπαρχει και τριτος στην παρεα ( σπορος ακομα ) , οι συμβουλες ολων ( μικροβιολογου - γυναικολογου) ηταν ξεκαθαρες , δεν πρεπει να στενοχωριεται η μελλουσα μαμα , με καθε κοστος , ηρεμια και αναπαυση , οτι θελει .

Τι να κανει και ο μελλοντικος πατερας , επρεπε να ριξει νερο στο κρασι του και να καταπιει οσα ειπε για το καλο του παιδιου του και να ξαναδει το χαμογελο στο προσωπο της πανεμορφης πλεον συζυγου , ανακωχη ( τουλαχιστον για 9 μηνες ) .

Η συναντηση για διαπραγματευσεις εγινε σε ουδετερο εδαφος , σε ταβερνακι , η πονηρη νυφη σκεφτηκε οτι εκει δεν θα ειχαμε σκηνες ροκ , δικιο ειχε , εκει μεσα σε χαμογελα ευτυχιας , σε ευχες και κερασματα για το καλο νεο ακουστηκε το εξης φοβερο απο την " τρελλη απο χαρα " πεθερουλα :

Παντα το λεγα εγω οτι στο σπιτι μας ( ο θεος να μας φυλαει ) μπηκε βαρβατο αρσενικο , αμεσως την αφησε εγγυο , ποσο εχετε που προσπαθειτε , αλλοι κανουν χρονια (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) τι να πεις μετα απ αυτο απλα προσκυνας το βραχο , το αγυριστο κεφαλι , το σταθερο στις αποψεις του

Και το καλυτερο το φυλαγε για το τελος

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ , ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ

Κρυος ιδρωτας ελουσε τον αμοιρο πατερα , το βλεμμα του παγωσε , οπως και το χαμογελο με την σκεψη και μονο το στομαχι του εγινε κομπος

Δεν μιλησε ομως , ειπαμε ηρεμια για 9 μηνες , μετα ξανα στα οπλα....

Οποιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικα προσωπα ειναι φανταστικη

Οποιος οποια αναγνωρισε τον εαυτο του σαν πρωταγωνιστη /στρια της ιστοριας ενα μονο θα πω ΚΟΥΡΑΓΙΟ .

Τετάρτη, Μαΐου 24, 2006

Η μικρη ιστορια....που εγινε μεγαλη

Ειχαμε μεινει στην ηρεμια πριν την καταιγιδα

Ολα (σχεδον) ειχαν επανερθει στους κανονικους ρυθμους τους , δεν υπηρχε πιεση απο την πλευρα των αντιπαλων ( πεθερα ) , αυτη η γαληνη κατι υποπτο εκρυβε , δεν μπορει , ο λυκος κι αν εγερασε κι αν πεσαν τα μαλλια του , δεν αλλαζει , λυκος μενει , οταν δει οτι δεν μπορει να νικησει το θυμα σε κατα μετωπο επιθεση κανει το αυτονοητο και αρκετα εξυπνο , του στηνει παγιδα .

Ξαφνικα , αρχισαν ασχετες αναφορες για νεαρα ζευγαρια που "πιασαν παιδι " αμεσως μετα το γαμο , καλα αυτο ειναι πολυ φανερο , ειναι πως να το πω kids staff , ειδικα για σπεσιαλιστες στη δολοπλοκια , οι μικρες αυτες δηθεν τυχαιες αναφορες , δεν επεισαν ουτε την ιδια της την κορη , που γελαγε με την ερασιτεχνικη προσπαθεια της μανας , να συντηρει το θεμα .

Ο στοχος ομως δεν ηταν η κορη , αλλα αυτος που την πηρε απο το σπιτι , αυτος επρεπε να υποταχθει , να μην εχει γνωμη , να μην αντιδρα , να γινει κι αυτος "γιος" οχι γαμπρος , οποτε μπηκε σε εφαρμογη το σχεδιο διαιρει και βασιλευε .

Κολλητηλικια ξαφνικα με τον γαμπρο δεν μπορουσε να εχει , οποτε τα δυχτια επρεπε να πεσουν στο ιδιο της το "αιμα" , η κορη , το αιμα νερο δεν γινεται .

Μετα τις πονηρες αναφορες σε συνομηλικα ζευγαρια , το τροπαριο , της λατρεμενης mother in law αλλαξε , δεν μπορουσε και αποτομα να κοψει μαχαιρι τα σχολια και το ενδιαφερον , θα φαινοταν παραξενο , απο τη μια κραζω το ζευγαρακι κι απο την αλλη ειμαι γλυκια ? δεν πανε αυτα , ετσι μειωνουμε την ενταση σταδιακα , οι φωνες δεν πιασαν , ειπαμε μερικα ασχετα , και τωρα θα παρουμε το μερος του ενος , σε ολα τα θεματα .

Η κορουλα εχει δικιο σε ολα , οτι θελει , το καμαρι της μανουλας ( πεθερα) κουραζεται πολυ , δουλευει πολυ , δεν τρωει πολυ και οτι αλλο τρελλο μπορει να βαλει ο νους του ανθρωπου .

Ολα αυτα με τροπο , ποτε δεν κατηγορουμε ευθεως τον συζυγο της κορης , δεν φταει αυτος απλες παρατηρησεις κανουμε βρε αδερφε απο ενδιαφερον , λεμε και γι αυτον καμια καλη κουβεντα και τελειωνουμε την φραση σταζοντας φαρμακι ( οχιας ) και αποτελειωνουμε το σατανικο εργο μας θιγοντας το θεμα που μας καιει (εγγονι)

Ετσι ας πουμε τυχαια αναφερεις

Κουραζεσαι ματακια μου ( στο αγγελουδι/απονηρευτο/αγαθο το νιοπαντρο κοριτσακι ) ισως δεν θα επρεπε να δουλευεις τοσο πολυ - η καλη κουβεντα

Ξερω οτι και ο αντας σου προσπαθει κι αυτος πολυ , κι αυτος κουραζεται - η καλη κουβεντα για τον γαμπρο-σατανα

Αλλα τι να σε κανω , πηγες και ερωτευτηκες στα 20 τον συνομηλικο , στραβωθηκες και συ , αυτος τωρα φτιαχνει τη δουλεια του , πως να σε συντηρισει , πρεπει να λιωνεις και συ στη δουλεια - αυτο οπως καταλαβατε ειναι το φαρμακι - μπηχτη

ΚΑΙ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ , ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΤΕ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ .

Στην προηγουμενη ζωη πρεπει να ηταν Τουρκος διπλωματης στο παλατι του Σουλτανου , συγγενης του Κισσιγκερ , η συλληψη και εφαρμογη του σχεδιου ηταν σατανικη , στηριζω την κορη μου , υπερβαλλω εσκεμμενα , λεω τη μαλακια μου , εχω και ενα καλο λογο για τον πεταμενο και φυσικα κανω υπομονη στο θεμα εγγονι .

Ειναι να θαυμαζει κανεις την γυναικεια πονηρια και το πολυμηχανο μυαλο τους .

Αυτο το μοτιβο , συνεχιζοταν καθε μερα για ολα τα θεματα , για ποδοσφαιρο μιλαγαν , για τον καιρο , για την μπουγαδα η κουβεντα κατεληγε μονοτονα στο ιδιο σημειο , ηταν δομημενη με τον ιδιο σατανικο τροπο .

Το λαθος του νεαρου συζυγου ηταν οτι δεν ειχε δει απο την αρχη αυτη την αλλαγη , δεν καταλαβε οτι κατι γινεται ( κοιμοταν τον υπνο του δικαιου ) , μιας και οπως ηταν φυσικο δεν ηταν παρων σ αυτες τις κουβεντες μεταξυ μανας - κορης .

Αλλωστε δεν υπηρχε κανενα προβλημα , η συζυγος δεν εδειχνε πια προβληματισμενη , δεν ειχε μουτρα και γενικα ολα κυλουσαν ηρεμα , σαν να εβλεπες επεισοδιο στο μικρο σπιτι στο λιβαδι , τα σιροπια ηταν περισσοτερα απο αυτα του καταϊφιου , οι γλυκες διναν και περναν , η απονηρευτη νιοπαντρη κορη επλεε σε πελαγη ευτυχιας ( νομιζε οτι μπορει να τα βαλει με τον λυκο και να νικησει ) , ολοι ηταν ικανοποιημενοι , γονεις , συζυγος , τα ειχε ολα .

Ποσο λαθος εκανε ομως .....

Το τελος αυριο

Τρίτη, Μαΐου 23, 2006

Μια μικρη ιστορια...2

Ειχαμε αφησει το νιοπαντρο ζευγαρακι να ζει τον ερωτα του , νυχτες παθους οπως τοτε που γνωριστηκαν , παιδια ακομη , οταν ζουσαν την καθε μερα εντονα , προσπαθωντας να χορτασει ο ενας τον αλλο , μην γνωριζοντας αν θα ειναι μαζι την επομενη ( εδω εχει μπει λιγη σαλτσα το παραδεχομαι ) , χωρις να τους απασχολουν ή να τους επηρρεαζουν τα λογια των καλοθελητων

Οσο και να θες ομως να κλεισεις τ αυτια σου , να μην δινεις σημασια , το πες πες , αρχιζει να σε ενοχλει , σε γεμιζει αγχος και αυτο φαινεται , η ομορφη συζυγος ολο και πιο συχνα ερχοταν στενοχωρημενη , με προσωπο κοκκινο απο τα νευρα και την εξαψη , καθοταν αμιλητη για ωρες και απεφευγε να συζητησει τι την ενοχλουσε , εχοντας την εντυπωση οτι το "προβλημα" θα εξαφανιζοταν απο μονο του .

Ακουγε καθημερινα τα ιδια πραγματα , λες και ειχε κολλησει η βελονα στο πικ απ ( πριν τα cd player για τους νεοτερους )

αυτος δεν θελει παιδι ?

γιατι παντρευτηκε μετα ?

τι περιμενεις να γερασεις ?

σε λιγο δεν θα μπορεις να κανεις παιδια

και πολλα αλλα στο ιδιο μοτιβο

τωρα πειτε μου εσεις , αν ζουσατε μια τετοια κατασταση δεν θα φτανατε στα προθυρα της νευρικης κρισης ?




Ευτυχως δεν χρειαστηκε να γινουν συνεδριες/επισκεψεις σε ειδικο , ουτε να καταφυγει σε ηρεμηστικα , βρηκε ολη την ψυχολογικη υποστηριξη που ηθελε στο προσωπο του πολυαγαπημενου της συζυγου , ο οποιος με μια πρωτοφανη χαλαροτητα αντιμετωπιζε την ολη κατασταση με χιουμορ , οσο τον προκαλουσαν τοσο αυτος εμπαινε πιο βαθεια στον κοσμο του , λες και δεν υπηρχαν , δεν τον αγγιζαν τα πικροχολα σχολια .

Βλεποντας η "αντιπαλη" παραταξη την περιεργη αυτη συμπεριφορα αποφασισε για ενα μικρο διαστημα να γινει εκεχειρια , μια επιφανειακη ηρεμια , ακριβως οπως ειναι πριν απο μια μεγαλη μπορα , οι κουβεντες περιοριστηκαν , η απονηρευτη , αγνη στην ψυχη συζυγος αναθαρησε , πιστεψε οτι ολα τα ασχημα ειχαν τελειωσει , κανεις δεν θα επενεβαινε στη ζωη τους πλεον και ολα θα ηταν ομορφα , αγγελικα πλασμενα

Το δυσπιστο απο την φυση του ταιρι της ομως δεν ηταν και τοσο σιγουρο οτι ολα ειχαν παρει το δρομο τους , ηταν περιεργος να δει πιο σατανικο σχεδιο θα εβαζε σε εφαρμογη η λατρεμενη πεθερα του

Και πριν αλεκτωρ λαλησει 3 αποδειχθηκε αληθινος

to be continued.....

Δευτέρα, Μαΐου 22, 2006

Μια μικρη ιστορια

Κανεις δεν ειχε προειδοποιησει τον φρεσκοπαντρεμενο νεαρο για το τι θα επακολουθουσε μετα το μυστηριο ( λεμε τωρα ) του γαμου

Οι συγγενεις και λοιποι , που του ειχαν πρηξει το συκωτι γιατι δεν θελει να μπει σε εκκλησια , ηρεμησαν για καμια βδομαδα , παντου χαρουμενα προσωπα , ενοιωθε την αγαπη να τον πνιγει , οπου πηγαινε , τον βαζαν να κατσει στην κορυφη του τραπεζιου , του μαγειρευαν τα αγαπημενα του φαγητα , μονο κοπλιμεντα ακουγε , μελι εσταζε το στομα τους

Παραλιγο να τον ξεγελασουν , μετα το τελος της εβδομαδας αρχισαν τα οργανα

η πολυαγαπημενη πεθερουλα αρχισε να πεταει μπηχτες , αντε τωρα βαλτε μπρος για παιδι ( ασχετο αν και αυτοι το θελαν , σιγα μην τους ελεγαν τι σχεδια ειχαν για το μελλον τους )

οι μερες περναγαν και το χαμογελο παγωσε στα προσωπα , τα κοπλιμεντα αραιωσαν ,

και γιατι δεν θελει και τι σας εμεινε τωρα να κανετε ? δεν θα δω εγγονι , ας δω το πρωτο και ας πεθανω ( τωρα αυτο πως να το παρει κανεις , μαλλον σε κανει να βιαζεσαι )

ο νεαρος , κυριος ομως , δεν εδινε σημασια στα πικροχολα πλεον σχολια , καμια σκια δεν θα επεφτε πανω στο χαρουμενο σπιτικο τους , μεχρι και δωρο σκεφτηκε να της παρει να την καλοπιασει



Ας οψεται η υπερβολικη αδυναμια , που ειχε , εχει και θα

εχει στην νομιμη (και με την βουλα της εκκλησιας πλεον

γυναικας του)

Το ερωτευμενο ζευγαρι δεν εδινε σημασια , αδιαφορουσε για

τα σχολια , τις μπηχτες , το δηλητηριο σε δοσεις , αλλωστε

τωρα που ειχαν και την ευλογια του θεου , χαιροταν

ελευθερα τον ερωτα τους , σε μεγαλες δοσεις ομολογουμενος , αλλα νεα παιδια τι να κανουν

τα επιπλα θα σκεφτοταν ? σιγα θα παιρναν αλλα ( καλα λεμε και καμια υπερβολη :p κρατησαν το σπασμενο κρεββατι , που λεφτα για αλλο )

to be continued ......

Σάββατο, Μαΐου 20, 2006

Σαββατιατικα δουλεια ? γκρρρρρρρρ




















Μιας και βρεθηκα απογευμα σαββατου στο γραφειο για δουλεια ( νομιζω εχω γινει δουλος του χρηματος ) ειπα πριν φυγω να κανω ενα προξενιο , η κοπελα ειναι απο ζουγκλα , οχι παιξε γελασε (Αμαζονιος παρακαλω) , κορμοστασια , με τα πτυχια της στο τσιρκο , σωστο κελεπουρι , τον τελευταιο καιρο κανει επιλεκτικες εμφανισεις σε ζωολογικους κηπους της επαρχιας και των Αθηνων , θελει ομως να αποκατασταθει .

τωρα γιατι μολις ειδα την φωτογραφια της το μυαλο μου πηγε στον Λαμπρουκο ενας θεος ξερει :pp

Πέμπτη, Μαΐου 18, 2006

Δυσκολη επιλογη


Εθνικη Βραζιλιας
















Εθνικη Αργεντινης










Το μουντιαλ αρχιζει σε τρεις εβδομαδες και μακαρι να δουμε θεαμα παρομοιο με αυτο των φωτογραφιων

Αν ειχαν τετοιους παιχτες οι ομαδες , μεχρι και τον τιτλο του μπλογκ τους θα αλλαζαν μερικοι , που δεν βλεπουν ποδοσφαιρο (ανηκουν στο 2% των αντρων) , ας πουμε σε

mexri-kai-TV-ebala-sto-grafeio-gia-na-blepw-agwnes.matispot.com
:PPPP

(εγω παντως δαγκωτο Αργεντινη)

Δευτέρα, Μαΐου 15, 2006

Τα ασχημα της πληροφορικης







Τωρα αμα με ρωτησει καποιος εγω θα φταιω αν πω eparxiakosaloni.blogspot.com ?

Σάββατο, Μαΐου 13, 2006

Για να συμμαζευτουμε λιγο

Απ οτι εχω καταλαβει , ο αντρας το μονο που κανει , η συνεισφορα του στο θαυμα της δημιουργιας μιας νεας ζωης , ειναι μονο να "τελειωσει μεσα" μια φορα ( ε καλα υπερβολες θελει παραπανω , παντως χαριτωμενα το ειπα ) χωρις προφυλαξεις , απο κει και περα , μετα την γονιμοποιηση του ωαριου , η αποστολη του εχει τελειωσει .

Δεν εχει αυτος πρωινες ναυτιες

Δεν αλλαζει το σωμα του

Δεν τρελλαινονται οι ορμονες του

Δεν "κουβαλα" αυτος 9 μηνες το παιδι στην κοιλια του

Δεν εχει ζαλαδες και ολες τις παρενεργειες

Δεν αλλαζουν ολες οι συνηθειες του

Δεν ειναι αυτος που θα του "σκισουν" τα γεννητικα οργανα ή την κοιλια ( αναλογα με την επιλογη τοκετου φυσιολογικου ή καισαρικη )

Δεν εχει αυτος μια περιοδο ( 1 μηνας ) μετα τη γεννα που παλι θα υποφερει ( λωχεια , σωστα το γραφω)

Δεν ειναι αυτος που πρεπει να να δουλευει παραλληλα και να ειναι εγγυος

Δεν ...

Δεν...

Ε λοιπον και γω λεω οτι δικιο εχουν οι γυναικες , αλλα ολα εχουν ενα οριο

Γιατι και του πατερα αλλαζει το σωμα ( 7 κιλα σε 4 μηνες μπορει να χασει , παραδειγμα λεμε )

Τον τρωει το αγχος να πανε ολα καλα

Τρεχει για το παραμικρο , να τα χουν ολα στα ποδια τους , μητερα και αγεννητο παιδι

Ακουει οτι τρελλο μπορειτε να φανταστειται και πρεπει να δειχνει κατανοηση

Ξαγρυπνα το βραδυ , πεταγεται ορθιος μεσα στη μαυρη νυχτα να φερει νερο , να σκεπασει τη γυναικα του , να δει γιατι βαριανασαινει , με αποτελεσμα να γυρνα σαν ζομπι ολη τη μερα στη δουλεια

Ακομα και τα μαλλια του βλεπει ν αλλαζουν , ευτυχως το γκριζο ειναι πιο γοητευτικο απο το καραφλο λουκ

Πρεπει να δεχεται τα νευρα με χαμογελο , να μην απαντα

και χιλια δυο αλλα

Συμπερασμα : χρειαζονται 2 γι αυτη τη δουλεια , και το πιο δυσκολο ειναι να μεγαλωσεις το παιδι , τα παλουκια αρχιζουν αμεσως μετα τη γεννα .

Αυτα γιατι χτες μου την ειπαν κιολας , σιγα τι εκανες μονο γαμησες και τερμα .

Παρασκευή, Μαΐου 12, 2006

Η απαντηση του κουιζ

Μα φυσικα η ιδια η κουνια
( ποιος ακουει το γεματο χιουμορ βαμπιρ τωρα )

Πέμπτη, Μαΐου 11, 2006

Κουιζ


Τι μπορει να κανει μια γυναικα τοσο ευτυχισμενη ?

( Η απαντηση αυριο , προσοχη ειναι ακαταλληλη για ανηλικους )

Εγω απιστη ?















Ποσο ευκολα τελικα πιστευουμε οτι μας λενε οι αλλοι , ο φουκαρας κουνελος ( ή μηπως λαγος ? ) παρασυρθηκε απο τις κακες γλωσσες , που του σφυριξαν οτι η γυναικα του :
ειναι ενα τσολι τελειωμενο και μεγαλη ρουφηχτρα
Και αυτη η αμοιρη τι να κανει ? φτανει στο εσχατο σημειο , να ορκιστει στη ζωη των παιδιων τους , τα οποια ειναι φτυστα ο πατερας τους .

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2006

Καθε Δευτερα βραδυ 10.30 part2

Ειπαμε η βραδυα δεν πηγαινε οπως τα περιμενα ( και δεν ειμαι γκαντεμης ) , μου περασε απο το μυαλο να φυγω , αλλα λεω δεν βαριεσαι κατσε να πιω ενα ποτο να περασει και λιγο η ωρα , εκατσα στο μπαρ με τον φιλο μου , ο φουκαρας να μην μπορει να το χωνεψει , μα ολα στραβα σημερα ? την πουτανα την τυχη μου και αλλα παρομοια .

Η ωρα ειχε περασει απο 11.30 , οι μουρμουρες των θαμωνων ειχαν γινει πια εντονες , ο Κ. επρεπε να περναει σχεδον απο καθε τραπεζι , καθε παρεα , να απολογειται , λες και εφτεγε αυτος , κατσε ρε μεγαλε στο κατω κατω μας ετυχε μια αναποδια , ανθρωποι ειμαστε , τελος παντων αντε τωρα να πεισεις το καθε γιδι οτι δεν εισαι ελεφαντας , οτι δεν εγινες φιρμα και στο φιναλε εσυ ησουν εκει αλλα δεν γινοταν να τραγουδησεις μονος , ενα προγραμμα φτιαγμενο για δυο αντρικες φωνες και μια γυναικεια .

Για να μην καθομαι μονος σαν τον κουκο , βρισκω και γω μια γνωστη παρεα και καθομαι μαζι τους , και εκει που ετοιμαζομασταν να τα μαζευουμε και μεις σιγα σιγα , βλεπω να ερχεται ασθμαινοντας ο Μ. ο δευτερος τραγουδιστης , η ωρα κοντευε 12 , ο φουκαρας μολις ειχε τελειωσει απο την συναυλια και ειχε ερθει κατευθειαν , παρολη την κουραση , ειχε ενα χαμογελο ο αθεοφοβος , με το που μπηκε , τον αρχισαν ολοι , τη ωρα ειναι αυτη , που εισαι , αντε ελα να ξεκινησετε , ναι λες και ειναι ρομποτακι , να τραγουδα για κανενα 8 σερι , αυτος αταραχος πηγε κατευθειαν στα παιδια του συγκροτηματος κατι τους ειπε , πηρε τον Κ. παραμερα τα ειπαν μεταξυ τους και το θαυμα εγινε .

Το συγκροτημα πηρε θεση , οι μουσικοι δοκιμαζαν τα οργανα και καναν ενα μικρο τεστ ηχου , μετα απο λιγο οι δυο ( ο Κ. και ο Μ. ) φωνες του γκρουπ διεσχισαν διπλα διπλα ολο το μαγαζι ( καλα ειναι και μικρο ) και πηραν θεση πισω απο τα μικροφωνα , εδω ειμαστε σκεφτηκα αντε να τους ακουσω καμια ωριτσα και να φυγω , α ρε καημενε , τιποτα δεν με ειχε προετοιμασει γι αυτο που θα επακολουθουσε .

Νεκρικη σιγη στο μαγαζι , τα καλοπαιδα στον κοσμο τους , το βλεπες στα ματια τους , πια κουραση , πονοκεφαλος και λοιπες μαλακιες , ο Κ. κανει νευμα στον ντραμερ και η παρασταση αρχιζει , πρωτο τραγουδι Out of control , εκλεισε τα ματια και τραγουδαγε , το μονο που ακογοταν ηταν η χροια της βραχνης φωνης του , σοκ , ειχα μεινει αφωνος , δεν τον ειχα ξαναδει ετσι , τραγουδαγε με την ψυχη του , οι αλλοι φαινεται ηταν συνηθισμενοι , δεν ηταν η πρωτη τους φορα , το πρωτο χειροκροτημα με βρηκε ορθιο να αποθεωνω το φιλο μου , ο μαλακας με χαμογελο λεει απο το μικροφωνο , μην του δινεται σημασια συγγενης μας ειναι γι αυτο κανει ετσι .

Ολη η βραδυα ηταν μια εκπληξη , ελληνικα τραγουδια να εναλλασονται με ξενα , Rolling stones , Rhil Collins , Guns'n'roses , U2 και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα , Πορτοκαλογλου , Μητροπανος σε ροκ εκτελεση , συννεφιασμενη κυριακη του Τσιτσανη , Δεληβοριας , Πυξ λαξ , τραγουδησαν το Εσυ εκει , και με καναν να ανατριχιασω , κωλοπαιδα και ηθελα να φυγω νωρις , καλα το τι εγινε οταν ειχαν ζεσταθει για τα καλα , να λενε ανεκδοτα ( κυριως για ξανθες , ειναι τυχαιο οτι οι κοπελες τους ανηκουν στην συνομοταξια ?) να τραγουδανε μπαλαντες και να κοιταζουν οποια γυναικα καθοταν στα μπροστα τραπεζια μεσα στα ματια , λες και το λεγαν μονο γι αυτες , και αυτες να λιωνουν ( βρε μπας και επρεπε να γινω τραγουδιστης ) , ενα ατελειωτο σοου , καποια στιγμη με το που τελειωνει ενα τραγουδι , ο Κ. παραγγελνει το ποτο του και φωναζει στο γκαρσον που τον ξεχασε και ολα αυτα με μια φυσικοτητα , λες και ειμασταν ολοι μια παρεα , τι ηταν να το κανει αυτο , πεταγεται μια κοπελιτσα και δινει την παραγγελια της στον τραγουδιστη ( οχι τραγουδι το ποτο που ηθελε ) , καποιος απο διπλα κανει το ιδιο , ο Κ. με το Μ. δεν χαλανε σε κανενα το χατηρι , πετανε και την μπηχτη ( παντα με χιουμορ ) στο γκαρσον αντε ρε παρτα ποδια σου ή περιμενεις οτι εμεις θα τα παμε κιολας .

Οποιος μπαινει στο μαγαζι τον χαιρετανε με το ονομα του , δεν κατεβαινουν στιγμη απο πανω , στιγμη δεν αφηνουν το μικροφωνο , ιδρωνουν , εναλλασονται σε ρολους , ποτε τραγουδα ο ενας ποτε ο αλλος , οι μονες στιγμες ξεκουρασης , η ωρα ειναι 1.30 και συνεχιζουν , ο κοσμος τραγουδα μαζι τους , ζητα τραγουδια , το περιεργο ειναι οτι ζητα να πουν και δικα τους τραγουδια , ναι τα φυντανια εχουν και δικα τους τραγουδια , οπου υπαρχει χωρος ο κοσμος χορευει , ο ρυθμος ποτε γρηγορος ποτε αργος , εκει που σου ανεβαζουν την αδρεναλινη και σε βαζουν στο τριπακι να θες να χοροπηδας , ξαφνικα μπαλαντα , αναθεμα την ωρα που δεν ειχα παρει τη γυναικα μου μαζι , να γινω και γω τρυφερος και ρομαντικος , ολη η ατμοσφαιρα σε εφτιαχνε για κατι τετοιο , καλα το οτι ειχα ξεχαστει δεν το συζητω , ουτε καταλαβα πως περασε η ωρα , ουτε μου περασε απο το μυαλο οτι πηγα για λιγο και επρεπε να φυγω , με παρασυρανε τα σκασμενα .

Κορυφαιες στιγμες της βραδυας , που τελειωσε γυρω στις 3.30 ( επρεπε να παμε και σπιτια μας καποια στιγμη , μερικοι ειναι οικογενειαρχες και δουλευαν την αλλη μερα ) , ο Κ. αφιερωνει το Σουζανα σε ενα ξεκωλακι , ναι ετσι την ειπε , και αυτη μες τη χαρα , ο θεος να σε φυλαει μ αυτες τις γυναικες .

Οταν τραγουδησαν τον Μαυρο Γατο που μονο ο ρυθμος σχεδον εμεινε ο ιδιος , τα λογια τα αλλαξαν προς το αισχροτερο με αποκορυφωμα
κι αν μια κορη κανετε , φιλε μου Λ. ( αυτο το πε για μενα το μπασμενο ) ... μπορει ο γατος να φυγε μα θα ρθουν αλλα ζωα , τα ενδιαμεσα δεν τα βαζω ολα γιατι σεβομαι το αγεννητο παιδι μου που μπορει να ειναι και κορη

Το οτι τραγουδησαν Βισση !!!!!!

Σεξυ θεια λολα ( για τους παλιοτερους αυτο αν το θυμουνται ) τον τιμησαν τον καρβελα

Καναν ντουετο ο ενας να τραγουδα με γυναικεια φωνη

Καποια στιγμη δωσαν το μικροφωνο στον κοσμο και τραγουσε οποιος γουσταρε , ενα τραγουδι , και αυτοι καναν τις δευτερες φωνες .

Απορω που βρηκαν το κουραγιο , εχουν πρωινες δουλειες , ειναι ερασιτεχνες τραγουδιστες- μουσικοι ολοι τους , δεν ζουν απ αυτο , αυτο ειναι η αρρωστεια τους , το αγαπανε , στο τελος της βραδυας ηταν κατακοποι , με δυσκολια στεκοταν ορθιοι , 4 ωρες , και ο φουκαρας ο Μ. τραγουδαγε απο τις 8 με 9 το βραδυ , η φωνη του σχεδον δεν εβγαινε , κι ομως οταν τους ζητησαν να πουν ενα ακομη , δεν χαλασαν την καρδια κανενος.

Οσο για μενα λυπηθηκα που δεν πηγα τοσο καιρο να τους ακουσω , αλλα παλι καλα που προλαβα εστω και το τελος , ξεφυγα για λιγες ωρες απο τη δουλεια , το αγχος απ ολα , ξαναγινα εφηβος ( οχι οτι ειμαι μεγαλος ) τραγουδησα μεχρι να βραχνιασω με την φαλτσα φωνη μου , γελασα , με καναν και μελαγχολησα , καταιγισμος απο συναισθηματα , ειχα πολυ καιρο να περασω τοσο καλα εξω , πραγματικα αξιζε τον κοπο και μπραβο σ αυτα τα παιδια που κανουν την τρελλα τους και το μονο που παιρνουν τελικα ειναι το χειροκροτημα , απο λεφτα ? μεσα μπαινουν και δεν προκειται να σταματησουν , δεν θα πανε σε ρεαλιτι , τους φτανει ενα μικρο ανακαινισμενο μαγαζακι και οι φιλοι που πανε να τους ακουσουν .

Πριν φυγω πηγα τους χαιρετησα , με κοιταξαν και με αγωνια περιμεναν να δουν τι θα πω , αν μου αρεσαν , αν τελικα αξιζε τον κοπο , τι να πω και γω ηθελα να τους πειραξω και λιγο :

Εισασταν καταπληκτικοι ( αληθεια ελεγα και χαμογελασαν ) , αλλα ρε παιδια πολλα τα 5 ευρω ( η εισοδος ) , σιγα μην τους αφηνα ετσι , χαμογελασαν , ετσι τελειωσε η βραδυα , για ενα ειμαι σιγουρος την επομενη φορα θα παω απο την πρεμιερα , γιατι πραγματικα αξιζει τον κοπο .

Τρίτη, Μαΐου 09, 2006

Αφιερωμενο στην μελλοντικη αρχιτεκτων


Υπεροχο μπαλκονι , μονο που ξεχασε ο αρχηγος να βαλει και μια πορτα , εκτος αν στο σπιτι μενουν καταδρομεις και βγαινουν στο μπαλκονι απο τη στεγη ή το παραθυρο .













Αυτο χωρις λογια

Μπορει να χρησιμοποιηθει και απο πυροσβεστες για γρηγορη καθοδο , προσοχη στην πινακιδα που γραφει το οριο ταχυτητας , μην παθουμε και καμια ζημια κατεβαινοντας .


















Αυτες οι δυο φωτογραφιες ηρθαν με μειλ , γελασα και σκεφτηκα αν το εκανε καποιος αυτο ( εφτιαξε τετοιες κατασκευες ) πραγματικα ειναι για πολλες κλωτσιες , να τα δει αυτα η Αναρχιτεκτων , η μελλοντικη συναδελφος , να γελασει λιγο και το χειλακι της .

Καθε Δευτερα βραδυ στις 10.30 part 1

Το μικρο ανακαινισμενο μαγαζι , ηταν γεματο απο νωρις , οι περισσοτεροι δεν ηταν η πρωτη φορα που πηγαιναν , ηταν κατι σαν εθισμος , περιμεναν ανυπομονα , συνεχεια ρωτουσαν τον ιδιοκτητη , τα γκαρσονια , τον εναν απο τους δυο τραγουδιστες του συγκροτηματος , μα περασε η ωρα ποτε θα αρχισετε ?

Φλας μπακ
Χειμωνας , ο φιλος μου με παιρνει τηλεφωνο και πολυ απλα μου λεει οτι θα εμφανιστουν για μερικες βραδυες σε ενα μικρο μαγαζι , τον πειραζω και αρνουμαι κατηγορηματικα οτι θα πληρωσω για να τον ακουσω , αλλωστε πολλες φορες εχει δωσει πριβε συναυλιες για την παρεα , επιμενει ελα θα ειναι διαφορετικα , αυτη τη φορα ολο το προγραμμα δικο μας , μονο εμεις ( το συγκροτημα που παιζει ακουστικη κιθαρα και τραγουρα ) θα περασουμε καλα .

Εκεινο το βραδυ δεν πηγα ηταν καθημερινη , επρεπε να ξυπνησω το πρωι , τελος παντων δικαιολογιες για να χω τη συνηδειση μου ησυχη υπηρχαν , ελα ομως που οι μερικες εμφανισεις γιναν παραπανω , και ο φερελπις μουσικος με την μπαντα του γιναν μονιμοι στο νεοκλασσικο κτιριο , καθε Δευτερα βραδυ στις 10.30 .

Καθε που τον συναντουσα και τα λεγαμε με ρωτουσε , μα καλα εσυ δεν θα ρθεις ? ολοι εχουν περασει , ελα μονο και μονο να σε δουμε , ακου μερικα τραγουδια και αν δεν σ αρεσει φυγε , ναι αν δεν σ αρεσει φυγε , οποιος πηγε ειχε μεινει κατενθουσιασμενος , κεφι φοβερο , νεαρα παιδια ( νεαρα 27αρηδες πλεον ) να κανουν αυτο που γουσταρουν και ο κοσμος να ανταποκρινεται , ειχε γινει πλεον γνωστο στην μικρη μας πολη , Δευτερα βραδυ να εισαι και εσυ εκει , αξιζει τον κοπο .

Οσο παραξενο και ν ακουγεται ενω ηθελα να παω , το κανονισα πανω απο 5-6 φορες παντα κατι προεκυπτε , ειπαμε καθημερινη , εργασιμη η επομενη δεν ειμαστε για ξενυχτια , χτες βραδυ ομως θα ηταν η τελευταια τους Δευτερα , το χα παρει αποφαση , εστω και μονος μου , θα πηγαινα , αλλιως δεν θα ειχα μουτρα να τον κοιταξω .

Δευτερα 11.00 κλεινω το γραφειο πιο αργα απ οτι συνηθως , ειπαμε ελευθερος επαγγελματιας , ενα αγχος με πιανει , σημερα επρεπε να μου τυχει αυτο , νοιωθω φοβερη κουραση ειμαι απο το πρωι στο ποδι και αν δεν ηταν η τελευαια τους εμφανιση , σιγουρα θα ειχα παει σπιτι να ξεκουραστω ( παλι δικαιολογια ) , εχω αργησει ηδη μιση ωρα οχι τιποτα αλλο αλλα ηθελα να τους βρω πριν αρχισουν το προγραμμα τους , αλλοι ευχονται καλη τυχη στην πρεμιερα , εγω ηθελα να τους το πω εστω και στην τελευταια τους εμφανιση .

Φτανω στο μαγαζακι , ευτυχως ηταν κοντα , ανεβαινω την ξυλινη σκαλα , αλλα μου κανει εντυπωση οτι δεν ακουγεται μουσικη , μια παγωμαρα , μια ησυχια , εχε γουστο να μην τραγουδανε αποψε , δεν μπορει να ειμαι τοσο γκαντεμης .

Η ομορφα διακοσμημενη αιθουσα ειναι γεματη κοσμο , στη μια πλευρα του μαγαζιου , τα οργανα της μπαντας , μικροφωνα στημενα , ολα ετοιμα , ελειπε μονο το συγκροτημα , ψαχνω με τα ματια να βραω τον Κ. , σε μια γωνια του μπαρ καθιστος καπνιζει , εχει βαλει το κεφαλι στα δυο του χερια , φαινεται εξαντλημενος , τον πλησιαζω και τον ακουμπαω στην πλατη , μην σου περασει απο το μυαλο οτι δεν θα τραγουδησεις αποψε , μια φορα ηρθα και γω , ολοι θα λενε οτι ειμαι κατσικοποδαρος , εκπληξη ζωγραφιζεται στο προσωπο του , μετα με πονηρο χαμογελακι μου λεει , ειπα και γω γιατι ολα πανε στραβα , δεν το λεγες οτι θα περασεις σημερα , ετσι εξηγειται , με συντομια μου ειπε οτι η κοπελα στα φωνητικα αρρωστησε και δεν μπορουσε να ρθει , ο βασικος τραγουδιστης , ειχε συναυλια απο τις 8.00 το βραδυ σε καποια εκδηλωση και ακομα να φανει , ο ιδιος ηταν ετοιμος να καταρρευσει απο την κουραση .

Εκει σκεφτηκα οτι μαλλον η βραδυα θα τελειωνε πριν ακομη αρχισει , ποσο λαθος ειχα κανει .

Δευτέρα, Μαΐου 08, 2006

Αξιαγαπητος Μπους ( ο Γιωργος ντε )


Απορω γιατι κατηγορουν αυτον τον γλυκο ανθρωπο , πιστευω οτι μπορει να φανει πολυ χρησιμος .

Σάββατο, Μαΐου 06, 2006

Δειτε κι αυτο


Μετα σου λενε γιατι γκρινιαζουμε εμεις οι αντρες , βρειτε μου εναν που να μπορει να παει στα μαγαζια με γυναικα και να αντεξει :

1ον Το λογαριασμο

2ον Την ταλαιπωρια

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2006

Πως να κανεις μια γυναικα να αποταμιευσει χρηματα

ποτε δεν ξερεις μπορει να πιασει αυτο το κολπο

δεν το χω δοκιμασει (ακομα )


αλλα τι γινεται στην περιπτωση που οντως σταματησει να ξοδευει ?

μηπως θα ειναι καποιο μηνυμα ? μπα δεν νομιζω


Πέμπτη, Μαΐου 04, 2006

Αντρικες κουβεντες

Ενα απο τα πιο δυσκολα πραγματα για εναν αντρα ειναι να εχει μικροτερη αδερφη , και χειροτερευουν οταν αυτη ειναι ανθος , μπουμπουκι , πως να συμπεριφερθεις ? εισαι προστατευτικος , αλλα δεν πρεπει κι αυτη να νοιωθει καταπιεσμενη , δεν ζουμε στο μεσαιωνα , γιατι τα λεω ολα αυτα , ο πολυ καλος φιλος Γ. εχει την τυχη ( συμφωνα με τα δικα μας λεγομενα ) να ειναι ο μεγαλυτερος αδερφος μιας οπτασιας , η νεαρη ενζενι φαινοταν απο μικρη οτι θα γινει αστερακι , πιο ψηλη απο τα αλλα παιδια της ηλικιας της ( τα κοριτσακια ) , την ειδαμε να μεγαλωνει , να γινεται γυναικα , την καμαρωναμε και τι γυναικα εγινε , λυγεροκορμη , δροσερο προσωπο , πολυ ομορφο , μακρυα μαλλια ( το χρωμα παιζει αναλογα τα γουστα της μικρης ) , καμπυλες εκει που πρεπει και οσο πρεπει , ας μην παρασυρομαι ειναι αδερφη φιλου και την ξερω απο μικρη , στα ποδια μου την επαιζα .
Τωρα γιατι ολη αυτη η εισαγωγη , η νεαρη μεγαλωσε και εφυγε οπως ειναι φυσικο να σπουδασει , εχουμε να την δουμε κανα 2 χρονια , ερχεται να δει μονο την οικογενεια , αυτο το πασχα ομως αποφασισε να δουλεψει σε ενα απο τα καφε της μικρης μας πολης , να βγαλει η κοπελα και ενα χαρτζιλικι , να μην καθεται ολη μερα . Αυτη καλα εκανε , ο γελοιος αδερφος της και φιλος μας δεν ειχε πει τιποτα , πες βρε βλημα , η αδερφη μου δουλευει εκει , τα μεσημερια , να ξερουμε , να προσεχουμε , μην γινουμε και ρεζιλι ( εγω ποτε ειμαι σοβαρος , αλλα ποτε δεν ξερεις ) .
Τελος παντων ενα μεσημερι μεσα στις διακοπες του πασχα , βρεθηκαμε ολοι μαζι και ειπαμε να κατσουμε καπου να πιουμε ενα καφε να τα πουμε , ειμασταν 4 αντρες , η καλυτερη συνταγη για καφριλα και ξεκατινιασμα , ο πεζοδρομος ηταν γεματος κοσμο , ειχε ηλιο και η διαθεση ολων ηταν πως να το πω , μεσα στο κλιμα των διακοπων , εδω να αναφερω οτι οι 2 ειμαστε γνωστοι και φιλοι απο τα παλια με τον Γ. , ο τεταρτος της παρεας ενας συναδελφος του , τρελλο κομματι κι αυτος , δεν αφηνει τιποτα ασχολιαστο και μες τη μαλακια , καλο παιδι .
Οταν ηρθε η δυσκολη ωρα να αποφασισουμε που θα κατσουμε , σε πιο μαγαζι , πεταγεται ο συναδελφος του Γ. και λεει παμε στο Ταδε καφε , που εχει και μικροτερο κοσμο ( μτφ. πιτσιρικες-φοιτητριες εως 23 ) να ανοιξει και το ματι μας , εμεις οι υπολοιποι μην θελοντας να χαλασουμε το χατηρι στον εργενη της παρεας συμφωνησαμε ( αλλες σουπιες και μεις ) , βρηκαμε ενα τραπεζακι εξω , στον πεζοδρομο κατω απο την ξυλινη περγολα και απολαμβαναμε την περατζαδα , ειμασταν ενα ειδος κριτικης επιτροπης , λες και γινοταν καλλιστεια , οι αντρες που το διαβαζουν καταλαβαινουν τι εννοω , ξαφνικα ο εργενης συναδελφος τιναζεται απο την καρεκλα και αναφωνει

- Πω πω τι κωλαρα ειναι αυτη για ξεσκισμα ( ζητω προκαταβολικα συγγνωμη απο τις κυριες Ειρηνη , Μορνινγκ Μπλειντ , Αναρχιτεκτων)
Εμεις μην εχοντας καταλαβει πια ακριβως ελεγε ψαχναμε με τα ματια να βρουμε τι στο καλο του εκανε τοση εντυπωση , δεν αργησαμε να καταλαβουμε , ενα θειο πλασμα , με γυρισμενη σε μας πλατη περπαταγε χαριτωμενα , λικνιζοντας την μεση και τους γοφους της , στο χερι κραταγε ενα δισκο ( καπως ατσαλα ειναι αληθεια , αλλα σιγα μην μας ενοιαζε αυτο ) , εγω συγκρατηθηκα δεν εκανα σχολιο , δεν θελω να να δινω αφορμες τωρα που θα γινω και πατερας , με κοπο μπορω να πω και γιατι με προλαβε ο αλλος της παρεας
-Τι ειναι αυτο ρε , πως και δεν το χουμε ξαναδει
Εγω εμεινα απλα αφωνος και ο Γ. ο φουκαρας δεν ειπε τιποτα , μονο μαζευτηκε .
-Λοιπον σιγουρα αυτη τον παιρνει αγρια ( ειπε ο συναδελφος του Γ.)
Εδω μιλησε ο Γ. ψιλονευριασμενος
-Και που το ξερεις εσυ ρε ? ειδατε ομορφη κοπελα και κατευθειαν λιγουρια .
-Εσενα ρε μαλακα τι σε πειραζει , αδερφη σου ειναι ?
-Ναι ρε αδερφη μου ειναι , και γυρνωντας σε μας που την ξεραμε , ο συναδελφος δεν την ηξερε την κοπελα , καλα βρε ζωα αυτος δεν την ξερει , εσεις ? τι να πω ηλιθιοι ειστε δεν γνωρισατε την αδερφη μου ?
Σοκ , εγω κατι ψελισα σιγα ρε δεν ειναι η αδερφη σου , ο αλλος μα δεν της μοιαζει , την ειδαμε μονο απο πισω κατι τετοια , μαυρα φιδια μας εζωσαν , καναμε τετοιο λαθος ?
Ο συναδελφος ακαθεκτος νομιζε οτι κανουμε το γνωστο χαβαλε μας
-Σιγα ρε μην εχεις εσυ τοσο μουναρα αδερφη
Εμεις κοκκαλο , ε δεν φταιγαμε κιολας , που να καταλαβεις την αλλη πια ειναι , βλεποντας μονο την πισω οψη ? αλλωστε εμεις δεν ειχαμε πει χοντραδες μονο τα σαλια μας τρεχαν .
-Δεν ειναι ε ? ετσι λες βλημα και συ ? περιμενε , και τοτε την φωναζει , η νεαρη ομορφη γκαρσονα ηρθε με ενα χαμογελο που σε καθηλωνε και απευθυνομενη στον Γ.
- Βρε γιατι δεν ειπες οτι θα ρχοσουν με τα παιδια ? δεν σας ειδα , δουλευω μεσα χαιρετησε και μας ολο ναζι , ο συναδελφος μαρμαρο και λευκος σαν το πανι , η κοπελα γυρισε στη δουλεια της και μεις μειναμε με σκυμμενα κεφαλια , μια αμηχανια , μια ψιλοντροπη , δεν ειχαμε το κουραγιο ουτε να κοιταξουμε τον Γ. , μα να μην καταλαβουμε , τη σιωπη εσπασε ευτυχως ο αλλος φιλος
-Βρε κοιτα να δεις πως μεγαλωσε το σκασμενο , κοτζαμ κοπελα εγινε , να τη δεις στο δρομο και να της σφυριξεις , εγω ετοιμος να γελασω , κρατιομουν να δω αντιδραση του προσβεβλημενου αδερφου , πιο δρομο , εδω στη δουλεια την ειδαμε και γιναμε καφροι , ευτυχως το πηρε κι αυτος στ αστεια .
-Α ει στο διαολο ζωα που ειναι η αδερφη μου για τα μουτρα σας , γελασαμε ολοι , ευτυχως και συνεχισαμε τον καφε μας , οχι τιποτα αλλο , πολυ θελει να παρεξηγηθεις ?

Τετάρτη, Μαΐου 03, 2006

Απορια

Στην ερωτηση τι απο τα δυο θες να γεννησει η γυναικα σου

παιδι ή κοριτσι ?

τι απαντας ?

Τρίτη, Μαΐου 02, 2006

Μια γευση απο Πασχα και Πρωτομαγια

Το κακο οταν εισαι ελευθερος επαγγελματιας και κυριως στη δουλεια μου , ειναι οτι δεν εχεις ωραρια , δεν εχεις διακοπες και αργιες , ακομη χειροτερα λες και ολοι σε εκδικουνται , ερχονται και σου δινουν δουλεια σε περιοδο γιορτων , τοτε εχουν αυτοι την αδεια τους , τοτε τους περισσευει χρονος , ειναι και απαιτητικοι γιατι θελουν ολα να γινουν γρηγορα , να δουλευεις σαν το σκυλι για να προλαβεις να τελειωσεις οτι σου αναθεσαν και αν ειναι δυνατον να το χουν πριν γυρισουν στη δουλεια τους , τοτε καταλαβαινεις ποσο δουλος του χρηματος εχεις γινει , δεν πειραζει ομως .

Ετσι και γω δεν αποτελεσα εξαιρεση , Μεγ. Τριτη εγινε αυτο που δεν απευχομουν , τηλεφωνο στο γραφειο , υπαρχει αυτη η δουλεια αλλα χρειαζονται τα παντα το αργοτερο σε δεκα μερες ( αν το σκεφτει κανεις ηταν ακριβως η περιοδος του Πασχα και το τριημερο της πρωτομαγιας , τι καλα κλεισαμε και για πρωτομαγια ) , η πρωτη μου αντιδραση ηταν να γελασω και να το παιξω δυσκολος , οσπου ακουσα την μαγικη λεξη , με το που τα δωσεις πληρωνεσαι , το σκεφτηκα πολυ ( περιπου 2-3 δευτερολεπτα ) και αλλαξα γνωμη ( βραχος ) εγινε θα το κανω .

Ετσι οι περισσοτερες μερες για μενα ηταν εργασιμες , ψιλοτσατιστικα που ολοι ηταν εξω , ενω εγω επρεπε να ειμαι κλεισμενος μεσα στο γραφειο αλλα αυτα εχει η ζωη , τελος παντων τις λιγες φορες που βγηκα ομως το καταδιασκεδασα .

Σκηνη 1η
Ανασταση βραδυ , βρεχει και κανει κρυο , νομιζεις οτι παμε για χειμωνα και οχι καλοκαιρι , κλασικα μιση ωρα πριν την ανασταση πρεπει να ετοιμαστω , να παω μεχρι την εκκλησια να παρω το αγιο φως ( πιθανοτατα απο τον αναπτηρα του παπα αλλα δεν πτοουμαι ) , δεν ηθελα να παω , βαριομουν και ημουν κουρασμενος , ηθελα να κατσω σπιτι να δω τα παθη του Χριστου , τους ρωμαιους , γενικα ολα αυτα που δειχνει καθε χρονο , να αποβλακωθω και να με παρει ο υπνος στον καναπε , ευτυχως η γυναικα μου επεμεινε και με επεισε να παμε μαζι ( πως να αντισταθεις στην ατακα - παλι μονη μου θα παω ? δεν εχω αντρα εγω ? θα με ρωτανε που εισαι , τι να τους πω ? θες να νομιζουν ολοι οτι τσακωνομαστε ? ) ε οχι και ετσι , ντυθηκα σε χρονο ρεκορ και ετοιμος , σε 5 λεπτα ειχαμε παρει το δρομο για την εκκλησια .
Βροχη και κρυο , υγρασια δεν ηταν και οτι καλυτερο , ομως κατα περιεργο τροπο μου αρεσε , εκλεισα την ομπρελα και αφησα την βροχη να με χτυπαει στο προσωπο , εβαλα τα χερια στις τσεπες καθως περπατουσα αργα και παρατηρουσα τον κοσμο που πηγαινε κι αυτος στην Ανασταση , εντυπωση μου εκανε οτι ολες ( σχεδον ) οι γυναικες ηταν ντυμενες με καλοκαιρινα ή ανοιξιατικα ρουχα , μα καλα δεν κρυωνουν ? οι περισσοτερες ετρεχαν πανικοβλητες να μπουν στην εκκλησια , μετα καταλαβα γιατι , τα μαλλια , το χτενισμα θα χαλαγε απο την βροχη και την υγρασια , γελοιες , καποια στιγμη φτασαμε και χωθηκαμε μεσα στον κοσμο , δεν αντεξα πολυ , να σε χαιρετανε ολοι με χαμογελο , αντε καλη λευτερια , και συγχαρητηρια , πρωτη φορα μου λεγαν μπραβο που εκανα σεξ με τη γυναικα μου ( απλα το μπραβο παει στο οτι καταφερα να την αφησω εγγυο ) , ηρθε και η γυναικα μου εξω να με βρει αγανακτησμενη που δεν μπορω να ειμαι κοινωνικος ουτε για 10 λεπτα , εκει κατω απο την βροχη μας πλησιασε μια αγνωστη σε μενα κοπελα , ηταν μπορω να πω εντυπωσιακη , ψηλη , λεπτη , ξανθια , εντονο βαψιμο , μπηκε κατω απο την ομπρελα με την γυναικα μου ( εγω στη βροχη , ειπαμε λιγο περιεργος ) την φιλησε και εκανε λες και κερδισε το λαχειο τετοια χαρα

- Τι κανεις , χαθηκαμε , μας ελειψες φετος ( δουλευαν μαζι με τη γυναικα μου περισυ σε ενα ΙΕΚ )
- Ποσο χαιρομαι που σε βλεπω ( σιγα μην ριξεις το παιδι απο τη χαρα ) , ναι βρε χαθηκαμε αλλα ξερεις δουλειες , σπιτι ( καλα εδω πως κρατηθηκα και δεν πεταξα καμια σποντα )
- Ο αντρας σου που ειναι ? ( μα καλα τα ζευγαρια πρεπει να καθονται κατω απο την ιδια ομπρελα αγγαλιασμενα ? μερικοι θελουν να βραχουν )
- Νατος καλε εδω ειναι ( δειχνει εμενα , που εχω γινει μουσκεμα , καπνιζω αταραχος και παρατηρω τα ποδια της που μενουν ακαλυπτα απο την μινι φουστα )
- Χαρηκα πολυ ειμαι η Μ. φιλη και συναδελφος ( στ αρχιδια μου ειπα να πω , αλλα δεν ειμαι καφρος )
- Και γω εχω ακουσει πολλα για σενα ( οτι να ναι ειπα για να φανω κοινωνικος )
Σημειωση : η κοπελα φορουσε μινι φουστα , γυμνα τα ποδια της , μπουστο με τιραντες μονο , το μαλλι κοκκαλο απο το κομμωτηριο , μια τετοια βραδυα ειχε ξυλιασει , αλλα μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος ?
- Μα καλα γιατι καθεσαι στην βροχη , δεν κρυωνεις ? ( χαχαχα ποιος ρωταει αν κρυωνω , αυτη που τουρτουριζε απο το κρυο , το πε και με υφος , μα καλα χαζος εισαι και καθεσαι στη βροχη )
Ε κει δεν αντεξα , ξεχασα οτι πρεπει να ειμαι κοινωνικος και ευχαριστος
- Τι να κανεις , συμπασχω με το καθε σουργελο που μου ηρθε με την πλατη εξω και τα ποδια , ενω ειναι σαν χειμωνας .
Κοκκαλο και οι δυο , γυναικα και "φιλη" , κατι ψελλισε καλο βραδυ καλη ανασταση και εφυγε
Εγω με ενα αθωο υφος ρωτησα τη συζυγο
-γιατι εφυγε ? σε λιγο θα βγαλει την ανασταση , ευκαιρια να την φιλουσα κιολας
Απαντηση αποστομωτικη
-Αγαπη μου γιατι πρεπει να γινεσαι τοσο μαλακας τετοιες μερες , καλα δεν μπορεις να συγκρατηθεις μια φορα ? κλειστο το ρημαδι το στομα σου , ρεζιλι μ εκανες .
Η ωρα ειχε παει δωδεκα , η ανασταση βγηκε , φιληθηκαμε , της ευχηθηκα και την πηρα αγγαλια να γυρισουμε σπιτι , εκει μου το πεταξε
-Καλα της εκανες της κοτας που θα μου πει τον δικο μου τον αντρα περιεργο .
Δικαιωση , εστω και αργα , και μετα απο βρισιμο .

Δευτέρα, Μαΐου 01, 2006

Διακοπες τελος.....

Αντε επιστροφη στις δουλειες ( οχι οτι εγω σταματησα ) αλλα αλλη χαρη εχει τωρα , γυριζουν ολοι στα γραφεια τους και περιμενουν πλεον την καλοκαιρινη αδεια , να το δουμε και αυτο το καλοκαιρι , Μαιος μπηκε και βρεχει , υπομονη ερχονται καλυτερες μερες , με περισσοτερο ηλιο .