Τετάρτη, Μαΐου 24, 2006

Η μικρη ιστορια....που εγινε μεγαλη

Ειχαμε μεινει στην ηρεμια πριν την καταιγιδα

Ολα (σχεδον) ειχαν επανερθει στους κανονικους ρυθμους τους , δεν υπηρχε πιεση απο την πλευρα των αντιπαλων ( πεθερα ) , αυτη η γαληνη κατι υποπτο εκρυβε , δεν μπορει , ο λυκος κι αν εγερασε κι αν πεσαν τα μαλλια του , δεν αλλαζει , λυκος μενει , οταν δει οτι δεν μπορει να νικησει το θυμα σε κατα μετωπο επιθεση κανει το αυτονοητο και αρκετα εξυπνο , του στηνει παγιδα .

Ξαφνικα , αρχισαν ασχετες αναφορες για νεαρα ζευγαρια που "πιασαν παιδι " αμεσως μετα το γαμο , καλα αυτο ειναι πολυ φανερο , ειναι πως να το πω kids staff , ειδικα για σπεσιαλιστες στη δολοπλοκια , οι μικρες αυτες δηθεν τυχαιες αναφορες , δεν επεισαν ουτε την ιδια της την κορη , που γελαγε με την ερασιτεχνικη προσπαθεια της μανας , να συντηρει το θεμα .

Ο στοχος ομως δεν ηταν η κορη , αλλα αυτος που την πηρε απο το σπιτι , αυτος επρεπε να υποταχθει , να μην εχει γνωμη , να μην αντιδρα , να γινει κι αυτος "γιος" οχι γαμπρος , οποτε μπηκε σε εφαρμογη το σχεδιο διαιρει και βασιλευε .

Κολλητηλικια ξαφνικα με τον γαμπρο δεν μπορουσε να εχει , οποτε τα δυχτια επρεπε να πεσουν στο ιδιο της το "αιμα" , η κορη , το αιμα νερο δεν γινεται .

Μετα τις πονηρες αναφορες σε συνομηλικα ζευγαρια , το τροπαριο , της λατρεμενης mother in law αλλαξε , δεν μπορουσε και αποτομα να κοψει μαχαιρι τα σχολια και το ενδιαφερον , θα φαινοταν παραξενο , απο τη μια κραζω το ζευγαρακι κι απο την αλλη ειμαι γλυκια ? δεν πανε αυτα , ετσι μειωνουμε την ενταση σταδιακα , οι φωνες δεν πιασαν , ειπαμε μερικα ασχετα , και τωρα θα παρουμε το μερος του ενος , σε ολα τα θεματα .

Η κορουλα εχει δικιο σε ολα , οτι θελει , το καμαρι της μανουλας ( πεθερα) κουραζεται πολυ , δουλευει πολυ , δεν τρωει πολυ και οτι αλλο τρελλο μπορει να βαλει ο νους του ανθρωπου .

Ολα αυτα με τροπο , ποτε δεν κατηγορουμε ευθεως τον συζυγο της κορης , δεν φταει αυτος απλες παρατηρησεις κανουμε βρε αδερφε απο ενδιαφερον , λεμε και γι αυτον καμια καλη κουβεντα και τελειωνουμε την φραση σταζοντας φαρμακι ( οχιας ) και αποτελειωνουμε το σατανικο εργο μας θιγοντας το θεμα που μας καιει (εγγονι)

Ετσι ας πουμε τυχαια αναφερεις

Κουραζεσαι ματακια μου ( στο αγγελουδι/απονηρευτο/αγαθο το νιοπαντρο κοριτσακι ) ισως δεν θα επρεπε να δουλευεις τοσο πολυ - η καλη κουβεντα

Ξερω οτι και ο αντας σου προσπαθει κι αυτος πολυ , κι αυτος κουραζεται - η καλη κουβεντα για τον γαμπρο-σατανα

Αλλα τι να σε κανω , πηγες και ερωτευτηκες στα 20 τον συνομηλικο , στραβωθηκες και συ , αυτος τωρα φτιαχνει τη δουλεια του , πως να σε συντηρισει , πρεπει να λιωνεις και συ στη δουλεια - αυτο οπως καταλαβατε ειναι το φαρμακι - μπηχτη

ΚΑΙ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ , ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΤΕ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ .

Στην προηγουμενη ζωη πρεπει να ηταν Τουρκος διπλωματης στο παλατι του Σουλτανου , συγγενης του Κισσιγκερ , η συλληψη και εφαρμογη του σχεδιου ηταν σατανικη , στηριζω την κορη μου , υπερβαλλω εσκεμμενα , λεω τη μαλακια μου , εχω και ενα καλο λογο για τον πεταμενο και φυσικα κανω υπομονη στο θεμα εγγονι .

Ειναι να θαυμαζει κανεις την γυναικεια πονηρια και το πολυμηχανο μυαλο τους .

Αυτο το μοτιβο , συνεχιζοταν καθε μερα για ολα τα θεματα , για ποδοσφαιρο μιλαγαν , για τον καιρο , για την μπουγαδα η κουβεντα κατεληγε μονοτονα στο ιδιο σημειο , ηταν δομημενη με τον ιδιο σατανικο τροπο .

Το λαθος του νεαρου συζυγου ηταν οτι δεν ειχε δει απο την αρχη αυτη την αλλαγη , δεν καταλαβε οτι κατι γινεται ( κοιμοταν τον υπνο του δικαιου ) , μιας και οπως ηταν φυσικο δεν ηταν παρων σ αυτες τις κουβεντες μεταξυ μανας - κορης .

Αλλωστε δεν υπηρχε κανενα προβλημα , η συζυγος δεν εδειχνε πια προβληματισμενη , δεν ειχε μουτρα και γενικα ολα κυλουσαν ηρεμα , σαν να εβλεπες επεισοδιο στο μικρο σπιτι στο λιβαδι , τα σιροπια ηταν περισσοτερα απο αυτα του καταϊφιου , οι γλυκες διναν και περναν , η απονηρευτη νιοπαντρη κορη επλεε σε πελαγη ευτυχιας ( νομιζε οτι μπορει να τα βαλει με τον λυκο και να νικησει ) , ολοι ηταν ικανοποιημενοι , γονεις , συζυγος , τα ειχε ολα .

Ποσο λαθος εκανε ομως .....

Το τελος αυριο

7 Comments:

Blogger Dead Disney said...

To telos....to vlepw na erxetai.
kala sigoura to gynaikeio myalo einai polymixano kai poustiko kai di otan milame gia to mialo mias kakias petheras . U can;t fuck with the material.apla.

3:16 π.μ.  
Blogger ptwsh said...

Δεν είναι κακία αυτό. Είναι κακή διαχείριση αγάπης προς την κόρη της. Είναι απλά ανασφαλής. Οι κακίες για μένα τουλάχιστον είναι άλλες. Αντε να δούμε και το τελικό love-mother-in-law-story

Morgana, δεν την κάνεις αρνί καλύτερα; Για πέντε μέρε θα τρώνε!

10:17 π.μ.  
Blogger weirdo said...

Τι είσαι συ, βρε παιδί μου.. Χείμαρος! Μεγάλο σασπένς για τη μοίρα του κου Κοκκοβίκου.. Αναμένουμε εναγωνίως το σίκουελ.

5:13 μ.μ.  
Blogger YO!Reeka's said...

ασταδιάλα αγχώθηκα!!!!

1:12 π.μ.  
Blogger eparxiakosaloni said...

@ Dead Disney , δεν ειναι ακριβως κακια η πεθερα της ιστοριας , θελει να ελεγχει , να επιβαλλει το δικο της με καθε τροπο .

@ morgana , μην βαζεις ιδεες , ποτε δεν ξερεις τι μπορει να ζητησει , ενας νευριασμενος και με σπασμενα "μπαλλακια" γαμπρος , απο ενα γοητευτικο και ομορφο βαμπιρ

@ ptwsh , εχεις δικιο , αυτο αναφερω και παραπανω , δεν ειανι κακια , ειναι ενα ειδος κακιας , εγωισμος να πω ? να γινει το δικο μου

αν την κανει αρνι ειμαι σιγουρος οτι θα πεσει βαρια στο στομαχι ( δεν θα μπορουν να την χωνεψουν με τιποτα ) ακομα και κει θα θελει να εχει τον τελευταιο λογο

@ αμελι μου θα συμφωνησω , το βλεπω και στη γυναικα μου , καλη χρυχη , αμα της μπει κατι στο μυαλο , θα βρει χιλιους δυο τροπους για να το πετυχει , το θεμα ειναι οτι ειμαι τυχερος και τις καρφωνονται στο μυαλο μικροπραγματα οχι τιποτα σπουδαιο

@ weirdo να σαι καλα μου θυμισες τον Κοκοβικο , αγαπημενος "ηρωας"

ατακες συγκλονιστηκες-διαχρονικες

- Αντωνακη ? παει και το μου ( τον ελεγε αντωνακη ΜΟΥ)

- Παιρνω το καπελακι μου και φευγω , σημερα παντρευτηκα , σημερα χωριζω .

αχχχχχχχχχχ

@ Γιωργο μου οχι αγχος , η καλυτερη λυση ειναι η κοπελα που θα στεριωσετε μαζι να εχει καποαι προταιρηματα

ΟΡΦΑΝΗ ΑΠΟ ΜΑΝΑ

(πλακα κανω )

12:23 μ.μ.  
Blogger Bliss said...

e na se braswwwwwwww akoma perimenw to epomeno!grrrrrrrrrrrrrr

6:36 μ.μ.  
Blogger eparxiakosaloni said...

@ μοργκανα , μαργκο

η επιθυμια σας διαταγη

( τι γλυκος που ειμαι οταν θελω )

10:44 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home