Δευτέρα, Μαΐου 29, 2006

Το τελος

Οχι πουλακια μου δεν γλυτωσατε απο μενα , οχι δεν με ριξαν σε κανενα μπουντρουμι

Απλα ηταν μια πολυ δυσκολη βδομαδα , δουλεια , πανικος , τρεξιμο , αν ημουν στο στρατο θα ελεγα οτι αυτη η βδομαδα με πηγε blowjob-ass (πιπα-κωλο στα ελληνικα) αλλα τωρα περασε , ειμαστε ακομα ζωντανοι στη σκηνη .....

Ειχαμε μεινει στην επιθεση φιλιας της λατρεμενης πεθερας , προς την καλοκαρδη και απονηρευτη νεονυμφη .

Τωρα κανεις δεν μπορει να πει οτι μια μανα οταν ενδιαφερεται για το παιδι της ειναι κακια , οχι ειναι απλα μανα και οταν θελει να μαθαινει και να καθοδηγει με το στανιο , ε τοτε ειναι ελληνιδα μανα .

Ελα ομως που το ζευγαρακι ειχε κανει μια συμφωνια , απο την στιγμη που ειχαν ανοιξει το σπιτικο τους , ολοι "θα μεναν εξω απο την πορτα" , κανεις δεν θα εμπλεκε στα προσωπικα τους , καλες οι μαναδες και οι πατεραδες και οι ασχετοι καλοθελητες αλλα εξω απο το σπιτι , δεν θα εμπαινε κανεις αναμεσα στο ζευγαρι , οποιο και να ηταν το προβλημα , οτι και να τους απασχολουσε .

Αυτο φυσικα ηταν μαχαιρια στην καρδια της ελληνιδας μανας-πεθερας και ετσι σκοπος της επιθεσης φιλιας ηταν να πεισει το αθωο πλασμα και προσφατα νυφη , οτι καλα κανει και δεν αφηνει κανεναν να μπλεξει με τα προσωπικα της , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ , ειδικα οταν προκειται για ενα τοσο σημαντικο θεμα οπως ειναι το εγγονι .

Για να μην λεμε τα ιδια παλι , η αθωα παιδουλα πιστεψε οτι μπορει να αντεξει στην επιθεση αυτη και να τους εχει ολους ικανοποιημενους , ελα ομως που ειναι ανθρωπος και οταν μιλας με τις ωρες θα σου ξεφυγουν και καποια πραγματα , στο κατω κατω αγανακτεις κιολας , οταν σε ρωτανε το ιδιο πραγμα συνεχεια , λες δεν γαμιεται ας το πω μπας και μ αφησουν ησυχο , ετσι εκανε και το αγγελουδι της ιστοριας μας , καποια μερα και αφου ειχε ακουσει για πολλοστη φορα για μωρα , εγγονια και ποτε θα την κανει γιαγια κτλ κτλ κτλ

Δεν αντεξε το ειπε , προσπαθουμε και θα δουμε τι θα γινει , παραταμε ησυχη

Εδω ηταν το μεγαλο λαθος , ειχε ανοιξει τον ασκο του αιολου , απο ποτε προσπαθειτε ? και γιατι δεν το λες και σιγα το μυστικο και νομιζαμε οτι δεν θελατε παιδια και και και

Αν ομως την ικανοποιουσαν οι απαντησεις της κορης της , ο κοσμος θα ηταν ενα καλυτερο μερος , αρκετοι θα ηταν ευτυχισμενοι και πολυ πιο ηρεμοι .

Η κορη μην θελοντας να δωσει συνεχεια απλα ειπε , προσπαθουμε , θελουμε μεχρι εκει , φτανει δεν θα σε βαλουμε και στο κρεββατι μας , ειχε ενα δικιο , ομως δεν ειχε αντεξει την πιεση , ειχε λυγισει και ειχε δωσει κρισιμες πληροφοριες .

Η πληγωμνεη μανα εκανε το αυτονοητο , οτι θα εκανε καθε μανα στη θεση της που ενδιαφερεται για το βλασταρι της και σεβεται τον εαυτο της , πηρε τηλεφωνο και εκλεισε ραντεβου με τον

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ .

επρεπε να μαθει , αν γινοταν και ολες τις λεπτομερειες

Ο γιατρος γνωριζοντας την υστερικη μανα , της μιλησε ( απο οτι μαθευτηκε αργοτερα ) της εξηγησε καποια πραγματα και της τονισε οτι το χειροτερο που μπορει να κανει στο νιοπαντρο ζευγαρι , ειναι να το φορτωσει αγχος .

Τι ηταν να τα πει αυτα , σαν να ειπε , πηγαινε και πιεσε τους , δεν πηδιουνται αρκετα κανε κατι , ετσι στο επομενο οικογενειακο τραπεζι εγινε το σωσε

Ηταν Κυριακη , η ανοιξη εμπαινε , ωραιος καιρος , η οικογενεια ( μαζι και ο αμοιρος γαμπρος ) τρωγανε και συζηταγαν αμεριμνοι ωσπου η κουβεντα εντεχνα πηγε στο φλεγον θεμα με οχι και τοσο κοσμιο τροπο

Ξερετε τι διαβασα ? ( ναι σιγα μην βαλεις γυαλια απο την αναγνωση σκεφτηκε ο γαμπρος και ετοιμαστηκε για πολεμο ) Τα περισσοτερα ζευγαρια στην ηλικια των 30 ( για ποιον χτυπα η καμπανα ? ) εχουν προβλημα στη συλληψη ( που μου θες και επιστημονικους ορους , σκεφτηκε ο καχυποπτος συζυγος ) δεν ειναι οπως τον παλιο καιρο .

Εκει εκανε το μεγαλο λαθος , δεν αντεξε και απαντησε ο φουκαρας
Δεν ξερω για τους αλλους , αλλα εμεις ουτε προβληματα υγειας εχουμε , ουτε καποιο προβλημα , μην ανησυχεις .

Η απαντηση της μεγαιρας αποστομωτικη :
Για την κορη μου ξερω οτι ειναι υγειεστατη , μου το πε και ο γιατρος της ( κεραμιδα νο1) για σενα δεν ξερω μιας και προσπαθειτε χωρις αποτελεσμα (!!!!!) , μηπως θα πρεπε να πας και συ απο το γιατρο μια βολτα να συζητησετε , δεν ειναι κακο , μια χαρα θα σε βρει , αλλα ποτε δεν ξερεις ( οχι απλα κεραμιδα , ολη η στεγη ηρθε στο κεφαλι του αποσβολωμενου νεου )

Το αιμα αρχισε να ανεβαινει στο κεφαλι του υπομονετικου (δες Ιωβ) ανδρα , ειπαμε σεβασμος μανα ειναι και αυτη αλλα δεν αντεξε ο φουκαρας , μεγαλωμενος σε περιβαλλον οπου ο ανδρισμος θεωρειται υπερτατο αγαθο ξεσπασε , ουτε λιγο ουτε πολυ ειχε αφησει να εννοηθει η Ματζικα ντε Σπελ ( απο τα καρτουν αν θυμαστε ) οτι ο αντρας που πηρε η κορη της ηταν "ασφαιρος" , "ανεπαρκης" και αυτη ειχε δικιο που τρωγωταν τοσο καιρο , αλλα δεν πειραζει υπαρχει και ο γιατρος .

Η εκφραση εγινε της πουτανας , ειναι λιγη , κουβεντες εκατερωθεν , συρραξη , η οποια τελειωσε με τον νεαρο να βρονταει την πορτα πισω και να λεει κατι κουβεντες του τυπου ,
μην σε ξαναδω να περνας απο το σπιτι γιατι δεν τη γλυτωνεις ( προς την αγαπημενη πεθερουλα αυτο ) , η κορη να κλαιει και να τα χει χαμενα , ο αμοιρος , ηρωας πεθερος να ψαχνει τα ηρεμηστικα και η πολυαγαπημενη Μαγισα να τσιριζει δεν σου φταιει κανενας , εσυ εχεις το προβλημα .

Η επομενες μερες ηταν ψυχροπολεμικες , ουτε τηλεφωνο , ουτε φωνη , ουτε ακροαση , ο ηρεμος κατα τ αλλα συζυγος το ειχε ξεκαθαρισει , εκει δεν ξαναπαταγε , ουτε να τους δει οχι να τους ακουσει , η μικρη νιοπαντρη γυναικα να πεσει να πεθανει και να κατηγορει τον εαυτο της για το ολο μπαχαλο και να τα χει βαψει μαυρα , γνωριζοντας οτι ο αντρας της ειναι αγυριστο κεφαλι ειδικα οταν εχει δικιο .

Ελα ομως που ειναι και τυχερη η φαρμακογλωσσα , δεν ειχε περασει μια βδομαδα και η πρωινες ναυτιες , η καθυστερηση , και γενικα ολα τα συμπτωματα οδηγησαν το ζευγαρακι ενα πρωι στο μικροβιολογικο εργαστηρι , εκει μαθαν για πρωτη φορα οτι υπαρχει και τριτος στην παρεα ( σπορος ακομα ) , οι συμβουλες ολων ( μικροβιολογου - γυναικολογου) ηταν ξεκαθαρες , δεν πρεπει να στενοχωριεται η μελλουσα μαμα , με καθε κοστος , ηρεμια και αναπαυση , οτι θελει .

Τι να κανει και ο μελλοντικος πατερας , επρεπε να ριξει νερο στο κρασι του και να καταπιει οσα ειπε για το καλο του παιδιου του και να ξαναδει το χαμογελο στο προσωπο της πανεμορφης πλεον συζυγου , ανακωχη ( τουλαχιστον για 9 μηνες ) .

Η συναντηση για διαπραγματευσεις εγινε σε ουδετερο εδαφος , σε ταβερνακι , η πονηρη νυφη σκεφτηκε οτι εκει δεν θα ειχαμε σκηνες ροκ , δικιο ειχε , εκει μεσα σε χαμογελα ευτυχιας , σε ευχες και κερασματα για το καλο νεο ακουστηκε το εξης φοβερο απο την " τρελλη απο χαρα " πεθερουλα :

Παντα το λεγα εγω οτι στο σπιτι μας ( ο θεος να μας φυλαει ) μπηκε βαρβατο αρσενικο , αμεσως την αφησε εγγυο , ποσο εχετε που προσπαθειτε , αλλοι κανουν χρονια (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) τι να πεις μετα απ αυτο απλα προσκυνας το βραχο , το αγυριστο κεφαλι , το σταθερο στις αποψεις του

Και το καλυτερο το φυλαγε για το τελος

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ , ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ

Κρυος ιδρωτας ελουσε τον αμοιρο πατερα , το βλεμμα του παγωσε , οπως και το χαμογελο με την σκεψη και μονο το στομαχι του εγινε κομπος

Δεν μιλησε ομως , ειπαμε ηρεμια για 9 μηνες , μετα ξανα στα οπλα....

Οποιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικα προσωπα ειναι φανταστικη

Οποιος οποια αναγνωρισε τον εαυτο του σαν πρωταγωνιστη /στρια της ιστοριας ενα μονο θα πω ΚΟΥΡΑΓΙΟ .

12 Comments:

Blogger NinaC said...

Καημένε Αθανασόπουλε
Τι σου'μελε να πάθεις
Από κακούργα πεθερά
Τα νιάτα σου να χάσεις.


Λαϊκόν άσμα.

:ppppp

11:17 μ.μ.  
Blogger Bliss said...

an mou kanei etsi h mama mou 8a thn sfaksw sto gonato!egw ta xw kannhsei me ton diko mou antra( etsi lew twra ..mporei na mhn eimaste g gamo twra k na to lene alloi nwris alla an niwseis gematos apo enan an8rwpo 8es na ton exeis g panta) par ol auta an tuxon kamia pe8eroula h manoula mou kanoun kamia malakitsa ton phra kai hr8ame uk!ekei kserw ligo duskolo na mas episkeptontai sunexeia!mpouaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxa
stadiala me neuriase h pe8era auth!ma kala poso skules ginomaste oi gunaikes re paidi mou!
pwwwwwwwwwww dn trwgomaste!kai o amoiros o pe8eros dn eixe lalia na pei kati?shkw katse katse shlw ton eixe h pe8eroula?na ths edine ena strapatso na to boulwsei h kuratsa!egw mazi me ton gampro eimai!kala ekane to paidi!ama pia!

12:40 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Δεν μιλησε ομως , ειπαμε ηρεμια για 9 μηνες , μετα ξανα στα οπλα....

χαχαχα!!!! στα όπλα σύντεκνοι!!! φανταστική (εννοώ καταπληκτική...) ιστορία με φανταστικό (επίσης καταπληκτικό) χάπι έντ! να τους ζήσει! και το παιδί και η πεθερά....

1:53 π.μ.  
Blogger αθεόφοβος said...

Το σφάλμα του γαμπρού είναι ότι δεν είχε καταλάβει ότι όταν παντρευόταν το γλυκό του κοριτσάκι μαζί έπαιρνε ,σαν τις συσκευασίες 2 σε ένα του σουπερμάρκετ,και την μαμά της.
Οι μόνοι τυχεροί είναι οι γαμπροί που οι πεθερές τους κατοικούν τουλάχιστον 500 χιλιόμετρα μακρυά.Βέβαια και αυτοί έχουν μέρες ευτυχίας,όταν η γλυκιά τους πηγαίνει να δεί την μαμά της,και δυστυχίας,συχνότερα,όταν η μαμά έρχεται να δεί την κόρη της.
Το μόνο καλό με τις πεθερές είναι ότι όταν τις γνωρίσεις παίρνεις μια καλή είκόνα πως θα είναι στην ηλικία της αυτό το τρυφερό,χαριτωμένο πλασματάκι δίπλα σου που λιώνεις όταν το βλέπεις και πιθανώς να αλλάξεις γνώμη!
Τέλος αφού έχεις κάνει το μεγάλο βήμα, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ,και το παιδί σου ευτυχισμένο,δεν του δίνεις όνομα πεθερικών η γονέων και διαλέγεις με την γυναικούλα σου ένα όνομα ωραίο και ευηχο.
Για σκέψου να λένε την πεθερά σου Θεοπούλα η να τραγουδάς στον γυιό σου στα γενεθλια του το παραδοσιακό άσμα Happy birthday dear Fanouris!

2:19 π.μ.  
Blogger sevium79 said...

file ena exw na pw...axios axios....oxi mono ta exwses sthn petheroula alla thn ekanes na paradextei kai th barbatila sou....ayta einai....

6:28 μ.μ.  
Blogger eparxiakosaloni said...

@ Composition Doll

δεν ειναι λαϊκο ασμα

ειναι λαϊκη σοφια που εγινε τραγουδι.

@ μαργκο μικρη μου τι να σφαξεις , το αιμα νερο δεν γινεται .

οσο για το ποσο γεματος νοιωθεις απο καποιον /α εγω με τη γυναικα μου ειμαιστε μαζι απο 20 χρονων παιδια

Ο πεθερος ειναι απλα ΗΡΩΑΣ

@ Mourning Blade

μωρε ολοι θα ζησουν , ειδικα η πεθερα , εδω κανει απο τωρα σχεδια για το αγεννητο βλασταρι ( εδω κολλαει μετα τους 9 μηνες ξανα στα οπλα ;) )

@ αθεόφοβος

εσυ κατι ξερεις παραπανω για το ολο θεμα , πεθεροπληκτος ?

ελπιζω οτι δεν θα επαληθευτει ο κανονας ( το μηλο κατω απο την μηλια ) υπαρχουν παντα οι εξαιρεσεις , η ελπιδα πεθαινει τελευταια .

Οσο για τα ονοματα ενας ειναι ο κανονας , αν ειναι αγορι παιρνει ΠΑΝΤΑ το ονομα του πατερα του γαμπρου , μονον αυτος

@ μοργκανα οπως παντα ευστοχη και γλυκια

@ γιατρε το θεμα δεν ειναι να τα χωσεις σε κανεναν , ειναι να εχεις την ηρεμια σου

οσο για τον αντρισμο , αστα να πανε , ετσι οπως αλλαζουν γνωμη οι γυναικες ποτε μην εισαι σιγουρος για το τι θ ακουσεις την επομενη μερα .

7:51 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

πω ρε παιδια, υπαρχουν ακομα τετοιες πεθερες? νομιζα ειναι πλεον κειμηλια και cult φιγουρες των ελληνικων ταινιων. ευτυχως η μανα μου ασχολειται πρωτα με ολα τα αλλα κ μετα με μενα, και η πεθερα μια απο τα ιδια, φιου...

πατα ποδι σαλονι, σε βλεπω να γινεσαι σκαμπο για τα ποδια της πεθερας! (just kidding)

10:15 μ.μ.  
Blogger Bliss said...

@eparxiako saloni!apo 20 xronwn?alh8eia?????//
axxxxxxxxxx twra m ekanes na xarw para para para para polu!
pwwwwww mou ftiakses thn mera!
kalhmeressssssssss

11:32 π.μ.  
Blogger weirdo said...

Καλή πεθερά είναι η απομακρυσμένη πεθερά.
(Πότε μετακομίζετε; Μετά τη γέννηση του αγγελουδίου;;)

καλημέρα!

1:47 μ.μ.  
Blogger eparxiakosaloni said...

καλημερα σε ολους

@ the wise Aineolach

κι ομως υπαρχουν πεθερες που ασχολουνται και μπλεκουν συνεχεια στα ποδια των παιδιων τους

καλη μου εσυ εισαι τυχερη

μπα σκαμπο δεν νομιζω να γινω

σε κραββατι φακιρι θα μεταμορφωθω ( αυτο με τα καρφια )

@ μαργκο μου γιατι σου φαινεται περιεργο , μια δεκαετια μαζι , αυτα για να μην σου πει κανενας οτι κανεις σχεδια νωρις και να περιμενεις λιγο , εμεις ξεραμε τι θελαμε και πολυ απλα το καναμε , τωρα που το διαβαζω και γω 10 χρονια μου φαινονται πολλα ( δεδομενου της ηλικιας μου ) αλλα να σου πω την αληθεια ουτε που καταλαβα πως περασαν .

@μοργκανα , καλοφαγωτα βρε και οχι σπαταλες

@ weirdo εχεις δικιο , μακρυα και αγαπημενοι , το ιδανικο σεναριο ;)

10:00 π.μ.  
Blogger YO!Reeka's said...

popopopopo... file mou sikothike i trixa. kouragio. kouragio. asti ti faklana na leei. kouragio. kai ypomoni mexri na gennisei h kopela.

3:34 μ.μ.  
Blogger eparxiakosaloni said...

@ Γιωργο να σαι καλα

εξω απο αδικο και απο κακια γυναικα

που λεει και το τραγουδι

η υπομονη εχει και τα ορια της

8:12 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home