Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2007

5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Σημερα ειναι μια καλη ευκαιρια να ενημερωθει ο κοσμος για τον μονοδρομο που εχουμε μπει , για το ποσο κακο εχει κανει ο ανθρωπος στο περιβαλλον , ποσο εχει βιασει τη φυση και η πορεια αυτη ειναι μη αναστρεψιμη , εκατομμυρια χρονια εξελιξης καταφεραμε να τα κανουμε πουτανα μεσα σε κανα δυο αιωνες .

Συμπτωση οτι συνεδριαζουν οι 8 πλουσιοτερες χωρες στον κοσμο να αποφασισουν για τη μολυνση του πλανητη , τριχες κατσαρες , καλυτερα να αποφασισουν απο κοινου , οτι πλεον εχουμε δυο εποχες αντι για τεσσερις , χειμωνα - καλοκαιρι , οτι καθε χρονο δεν πειραζει να ανεβαινει η μεση θερμοκρασια του πλανητη 1 με 2 βαθμους , δεν μας χαλαει να λιωσουν οι παγοι στους πολους , οτι καλο θα ηταν να προπονηθουμε σε τροπικα κλιματα για το μισο χρονο και σε αρκτικα για το αλλο μισο .

Οτι και να κανουμε πλεον δεν αλλαζει η καταστροφη που εχει γινει , το μονο που μπορουμε ειναι να δωσουμε παραταση ζωης στην ερμη αυτη Γη , που ολοι την πατουμε και μεσα της καποια στιγμη θα μπουμε .

3 Comments:

Blogger YO!Reeka's said...

ωραία, η εύθυμη πλευρά της ζωής είσαι :)

6:05 μ.μ.  
Blogger eparxiakosaloni said...

αντε ρε

τι θες να πω

το επομενο θα ειναι κατι ευθυμο

φταιω εγω που εχω τις μαυρες μου ?

6:41 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Μην ανησυχείς ... δρομολογεί λύσεις το παιδοβούβαλο! :>
Το δήλωσε κιόλας!
Τώρα, πώς έγινε και είμαστε η μόνη χώρα στην ΕΕ που ψήφισε για τα μονοπύθμενα τάνκερς ... κατά λάθος θα ήτανε! Δε θα ήταν καλά πληροφορημένος ο κ. Καραγκιόζης.

10:57 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home