Τρίτη, Μαΐου 09, 2006

Αφιερωμενο στην μελλοντικη αρχιτεκτων


Υπεροχο μπαλκονι , μονο που ξεχασε ο αρχηγος να βαλει και μια πορτα , εκτος αν στο σπιτι μενουν καταδρομεις και βγαινουν στο μπαλκονι απο τη στεγη ή το παραθυρο .













Αυτο χωρις λογια

Μπορει να χρησιμοποιηθει και απο πυροσβεστες για γρηγορη καθοδο , προσοχη στην πινακιδα που γραφει το οριο ταχυτητας , μην παθουμε και καμια ζημια κατεβαινοντας .


















Αυτες οι δυο φωτογραφιες ηρθαν με μειλ , γελασα και σκεφτηκα αν το εκανε καποιος αυτο ( εφτιαξε τετοιες κατασκευες ) πραγματικα ειναι για πολλες κλωτσιες , να τα δει αυτα η Αναρχιτεκτων , η μελλοντικη συναδελφος , να γελασει λιγο και το χειλακι της .

2 Comments:

Blogger anarchitect said...

Καλησπέρες!!!
Πάρα πολύ καλό!!!
Έτσι μου έρχεται να αρχίσω από τώρα τις αντιγραφές....

Συνάδελφοι, εεε? κατάλαβα....
Νά 'σαι καλά!

Καληνύχτα... Κι ευχαριστώωωωωω

12:15 π.μ.  
Blogger eparxiakosaloni said...

@αρχιτεκτων εννοειται οτι τοσο ξεχωριστες κατασκευες , ειναι για αντιγραφη , αλλα ποτε δεν θα φτασεις τον πρωτοπορο που τα σκεφτηκε και τον επιστημονα που τα πραγματοποιησε .

@μοργκανα

καλημερες

γιατι δεν μου κανει εντυπωση οτι θες να κλεισεις τα παντα να τα τσιμεντωσεις , αγαπητη μου αυτο που θες να δημιουργησεις λεγεται "μπουντρουμι" , οσο για τα ανυποψιαστα θυματα δειξε λιγο ελεος , δωσε τουλαχιστον εναλλακτικη , τραγουδι ή μια σειρα απο "κουφετα" ( ποστ Γελιαλ ) , και οταν λεμε σειρα ενοουμε ενωμενα αλυσιδα , ειμαι περιεργος να δω τι θα επιλεξουν .

10:25 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home