Παρασκευή, Μαρτίου 31, 2006

Ενας φοβερος διαλογος

Τελικα το να παρακολουθεις γυναικες να διαφωνουν ειναι ισως οτι καλυτερο μπορει να σου συμβει , τρομερο ξεκατινιασμα , ατακες που κοβουν σαν ξυραφι , φονικο βλεμμα και το καλυτερο δεν παιρνουν αιχμαλωτους , δεν σταματανε μεχρι μια απο τις δυο να σκυψει το κεφαλι ηττημενη και ντροπιασμενη .
Τα παρακατω γεγονοτα ειναι πραγματικα , μονο τα ονοματα αλλαξαν , εγω απλα παρακολουθουσα και μπορω να πω με δυσκολια συγκρατουσα τον εαυτο μου να μην γελασει , γιατι θα χαλαγε την ολη πολεμικη ατμοσφαιρα .
Τα προσωπα :
Η Μαρια , παντρεμενη με τον αδερφο της Λενας ( δεν μας νοιαζει το ονομα του συζυγου , αν και αυτος ηταν η αφορμη της συρραξης )
Η Λενα , θεωρει οτι ο αδερφος της εκανε το λαθος και παντρευτηκε την Μαρια ( αγαπημενες κουνιαδες )
Εγω , φιλος του ζευγαριου , κολλαω παντου γιατι ψαχνω την ευκαιρια να γελασω με διαφορες καταστασεις που οι αλλοι θεωρουν σοβαρες .
Τα γεγονοτα :
Συναντηση του ζευγαριου , με την κουνιαδα ( Λενα ) για καφε και τυχαια περναω εγω , φυσικα με καλουν να κατσω , ανταποκρινομαι αν και ειναι εργασιμες ωρες ( για μενα ) .
Οι δυο κουνιαδες ( Μαρια - Λενα ) μετα απο λιγο μονοπωλουν την κουβεντα και πετανε μπηχτες που δηθεν αφορουν τριτα ατομα ( σατανικο αυτο ) , κουβεντες οπως
-Λενα - Ειναι μερικες που δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να στολιζονται και να κανουν βολτες , αλιμονο στον αντρα που τις πηρε .
Ε τωρα αυτο δεν ειναι λιγο χοντρο ? ειχα αρχισει να νοιωθω τυχερος για την επιλογη μου να κατσω μαζι τους , ο φουκαρας αδερφος- συζυγος αρχισε να ζαρωνει επικυνδινα στην καρεκλα του , τι να πει , ελα ομως που η απαντηση ηρθε αμμεσα απο την θιγμενη Μαρια .
-Μαρια απαντα - Τι να κανουμε αγαπη μου ( αυτο με σκοτωσε ) μερικες θελουν να ειναι ομορφες για τον αντρα τους , αλλες οτι και να κανουν , στολιστουν δεν στολιστουν στο ραφι θα μεινουν .
Ωχ αυτο κι αν ηταν , τη χτυπησε στο αδυνατο σημειο , η Λενα ειναι ανυπαντρη . Δεν καταθετει τα οπλα ομως .
-Λενα - Μερικες προτιμουν να μην γινουν τσουλες για να τυλιξουν ενα χαϊβανι , που τις παντρευεται και μετα το παιζουν κυριες .
Το πραγμα ειχε αρχισει να χοντραινει , αλλα επιπεδο ομως δεν μπορω να πω , οι βολες δεν ηταν ευθειες , χρησιμοποιουσαν την πλαγια οδο . Απο δω και περα ομως το πραγμα εγινε προσωπικο .
-Μαρια - Ακου να σου πω κοριτσακι ( ε ειναι 2-3 χρονια μεγαλυτερη , αλλα το πε υποτιμητικα ) , δεν ξερω πιο ειναι το προβλημα σου και δεν με νοιαζει , αλλα καλα θα κανεις να μαζεψεις την γλωσσα σου και να μην μπαινεις σε ξενα σπιτια , βρες κανενα αντρα να τυρρανας και ασε μας ησυχους .
Εδω της εδωσα δικιο , τι σε νοιαζει εσενα κυρα μου ? εσυ την παντρευτηκες ?
-Λενα - Αμα θες να μην ανακατευομαι , να συμμαζευτεις και λιγο σπιτι σου , παντρεμενη γυναικα , μην κοιτας που τον αδερφο μου τον εβαλες στο βρακι σου ( αυτο δεν το θεωρω καθολου ασχημο ) , να του φτιαξεις και κανενα φαϊ που τον εχουμε καθε μεσημερι σπιτι ( ζει με τους γονεις ακομα η Λενα ) για να φαει , γιατι η γυναικουλα του δεν προλαβαινει , πως να προλαβεις απο καφε σε καφε και μετα ψωνια , και δεν σου ζητησαμε να ξερεις να φτιαχνεις πιτα ( ειναι οτι πιο δυσκολο για μια νοικοκυρα , να ανοιξει φυλλο για πιτα , θεωρειται μεγαλο προσον για μια κοπελα να το κανει αυτο , ειναι ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ) .
Εδω πλεον ειπα τελειωσε , ημουν ετομος να ανακυρηξω νικητρια την Λενα , τα χε χωσει χοντρα , τα ειπε εξω απο τα δοντια , ασε που τις εδινα και δικιο , μα ουτε ενα φαγητο , αφου καθεσαι ολη μερα , τηγανισε πατατες κανε κατι , ο αλλος δουλευει , ποσο λαθος ειχα κανει , η Μαρια απεδειξε οτι οι γυναικες δεν το βαζουν κατω ευκολα , η πληρωμενη απαντηση της .
-Μαρια ( θυμωμενα ) - Απο πιτες μπορει να μην ξερω , απο πιπες ομως .....
Σοκ , ολοι αφωνοι , συνηδειτοποιησα τι ειχα ακουσει και ξεσπασα σε γελια , απιστευτο , δεν μπορεσα να κρατηθω , γυρισαν και οι δυο και με κοιταζαν θυμωμενες , αλλα τι να κανω ανθρωπος ειμαι και γω , ποσο να κρατηθω , για το τι εγινε μετα δεν ξερω , ηταν αρκετη η δοση που πηρα για μια μερα , ειχα και δουλεια , το μονο που σκεφτομουν στο δρομο ηταν τον φουκαρα αδερφο - συζυγο και τι τραβαει , σηκωνει το σταυρο του μαρτυριου υπομονετικα , δεν μιλαει και ελπιζει καποια στιγμη , οχι να γινουν οι καλυτερες φιλες , απλα να μην τον βαζουν στη μση στους καυγαδες τους .

5 Comments:

Blogger YO!Reeka's said...

Πωπωπωπω... πολεμική σύραξις!!!!!! Με τα όλα της!

12:05 μ.μ.  
Blogger eparxiakosaloni said...

gelial , υποκληθηκα μπροστα στο μεγαλειο των γυναικων .

Ειρηνη , σωστα οταν εμπλεκεται αντρας στον καυγα χαλαει τη μαγεια

2:17 μ.μ.  
Blogger sevium79 said...

ayta einai ta kalytera kai mporoyn na ginoun akoma kalytera an arxisoun na malliotrabiountai kiolas...
pantws o filos sou mia xara thn exei bolepsei.......kai faghtaki spitiko apo th mama kai syzigiko periballon me ola ta comfor...xxx

6:07 μ.μ.  
Blogger eparxiakosaloni said...

Σεβιουμ , το μαλλιοτραβηγμα δεν ειναι για τις "κυριες" αυτα ειναι πραγματα του πεζοδρομιου , ασε που αν αρπαζοταν θα πρεπε να τις χωρισουμε , πας να χωρισεις εσυ δυο γατια που βγαζουν νυχια το ενα στο αλλο ?

8:45 μ.μ.  
Blogger eparxiakosaloni said...

ποσο μαγκας μπορει να ειναι καποιος ? βριζει και βαζει το ονομα μου , τελος παντων , ενα συγγνωμη απο την ειρηνη .

12:11 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home