Τρίτη, Μαρτίου 21, 2006

ο ανθρωπος εχει γελιο

Τα βραδυα (μεταμεσονυκτια) ειναι η μονη ωρα που βλεπω τηλεοραση κι αυτο αν τυχει , οπως οι περισσοτεροι γνωριζουν , η Δευτερα το βραδυ ειναι η βραδυα των πανελ και των δημοσιογραφων , Πρετεντερης , Χατζηνικολαου , Σταη και καποιο τριτο-δευτερο φιλμ απο το ΣΤΑΡ , οποτε με βαρια καρδια ανοιξα την τηλεοραση ,και τα πηρα με τη σειρα .
Πρωτα Πρετεντερης , παλι γκαλοπ , αυτος δεν θα ησυχασει αμα δεν δει το ΠΑΣΟΚ να ειναι μπροστα απο την ΝΔ , εδω ο κοσμος καιγεται και το μου... χτενιζεται , αδιαφορος εως βαρετος .
Μετα Χατζηνικολαου , τι εκπληξη ειχε την Αννα EuroVISSIon , γελαγαν και τα αυτια του , δουλοπρεπης , γλοιωδης , την θεοποιουσε , λες και ειχε απεναντι του μια Μουσχουρη , κι αυτη με ενα υφακι ναι ειμαι μια θεα σας ευχαριστω , σας αξιζω , αποθεωστε με , σιγα μην σκισεις κανενα καλσον , σαλουφα ετων 50 , αντε απο κει που θα μας την βγαλουν και δροσερη , ομορφη , γεματη ενεργεια , κουτοχορτο αλλου .
Εκει ομως που εγινε η εκπληξη , ηταν η Σταη , ειχε καλεσμενο τον Τζιμακο Πανουση , τρομερη φιγουρα ο ανθρωπος , κωμικη φλεβα , καυστικος , μεσα σ ολα ειπε και καποιες αληθειες που σοκαραν την παρουσιαστρια , η οποια χαλαρη και ανετη γελασε με την καρδια της κι αυτη ( οπως και γω ) με το παραξενο χιουμορ του καλεσμενου της , Αυτο ηταν οαση για Δευτερα βραδυ , περασε η ωρα ευχαριστα και δεν ηταν λιγες οι φορες που αναρωτηθηκα γιατι δεν υπαρχουν κι αλλοι σαν αυτον ? εχει τα στραβα του , τα κολληματα του ( πανουσης κοντρα σε νταλαρα κτλ) αλλα ο ανθρωπος ειναι αυτο που δειχνει , να ναι καλα που εδωσε 2 ωρη παρασταση στην τηλεοραση και εσκασε και μας το χειλακι μας .
Κορυφαια στιγμη οταν ρωταει την Σταη , τι παιζει ο Χατζηνικολαου απεναντι με την Βισση ? εχουνε βαλει τραγουδι ? Ναι του απαντα αυτη και ο αθεοφοβος αρχιζει να τραγουδα , για να παρει καλυτερα νουμερα απο την Βισση οπως δηλωσε μετα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!